Libnet.ro
UNICEF

09:30

Restrictiile anti-COVID-19, relaxate in mai multe regiuni ale Italiei

Adevărul Adevărul,
Restrictiile anti-COVID-19, relaxate in mai multe regiuni ale Italiei

Restrictiile anti-COVID-19 au fost relaxate duminica in mai multe regiuni din Italia, in special datorita reducerii presiunii pe spitale si a stabilizarii curbei infectarilor, anunta AFP. continuă pe Adevărul

Cod galben de vant puternic in urmatoarele ore in mai multe judete. in zonele montane inalte, rafalele vor depasi 100 de kilometri la ora

Meteorologii au emis, vineri, mai multe avertizari cod galben de intensificari ale vantului, valabile pentru mai multe judete. Pana la orele 14. 00 sau 16. 00, in zonele montane inalte, rafalele de vant vor depasi 100 de kilometri la ora, iar in zonele joase vor ajunge la 70 de kilometri la ora.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultatele din Noua Zeelanda. USR-PLUS a primit cele mai multe voturi

Potrivit primelor rezultate la alegerile parlamentare 2020 din Diaspora, USR-PLUS a obtinut cele mai multe voturi in Auckland, Noua Zeelanda, acolo unde procesul de vot s-a incheiat.

Topul judetelor cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 confirmate in ultimele 24 de ore

Zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare sunt municipiul Bucuresti - 1. 627, judetele Ilfov - 489, Constanta - 387, Brasov - 352, Prahova - 320, Iasi - 306, potrivit datelor transmise, sambata, de Grupul de Comunicare Strategica.

Trucuri Microsoft Word: cum sincronizezi continutul unui text copiat in mai multe documente si la ce ajuta

Dupa sute de ore petrecute in Microsoft Word, in continuare descopar functii noi, precum acest truc fascinant care faciliteaza sincronizarea modificarilor intr-un text copiat in mai multe.

Raed Arafat: Vaccinarea nu va fi obligatorie, dar cei vaccinati se vor bucura de mai multe drepturi. Seful DSU a declarat ca s-ar vaccina public anti-COVID

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat, in cursul serii de vineri, ca vaccinarea nu va fi obligatorie, insa cetatenii care se vor vaccina impotriva noului coronavirus se vor bucura de mai multe drepturi,.

Capitala, peste 70.000 de infectari de la inceputul pandemiei si locul 1 in clasamentul noilor imbolnaviri. Judetele cu cele mai multe infectari

Capitala se mentine pe prima pozitie in topul zonelor cu cele mai multe infectari zilnice 986 de cazuri COVID-19 fiind inregistrate in ultimele 24 de ore. Bucurestiul a depasit, astfel, pragul de 70. 000 de infectari inregistrate de la inceputul pandemiei. Pe locul 2 se afla judetul Cluj, cu 434 de cazuri noi, urmat de judetul Constanta cu 431 de cazuri noi.

VIDEO Explozie puternica la un depozit din sud-vestul Angliei: mai multe persoane grav ranite

O ampla explozie produsa la un depozit din apropiere de orasul englez Bristol s-a soldat cu mai multe victime, a informat joi o purtatoare de cuvant a serviciului de pompieri, relateaza Reuters.

Explozie puternica in apropierea unui oras din Anglia: Politia a anuntat mai multe victime

O explozie puternica s-a produs joi la o statie de tratare a apei din apropiere de Bristol, un oras din sudul Angliei. Autoritatile locale evoca mai multe victime.

Explozie puternica la o statie de tratare a apei de langa orasul englez Bristol: Autoritatile vorbesc despre mai multe victime

O explozie puternica, soldata cu mai multe victime, s-a produs joi la o statie de tratare a apei din apropierea orasului britanic Bristol, informeaza Sky News. Explozie la o statie de epurare de.

Suspiciuni de coruptie privind achizitiile pentru materiale COVID-19. Perchezitii in mai multe spitale

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac mai multe perchezitii, joi dimineata, la mai multe spitale din judetul Brasov, Harghita si Iasi, avand suspiciuni de coruptie cu privire la achizitiile de aparatura si consumabile pentru spitale COVID si suport COVID.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )