Libnet.ro
UNICEF

21:15

RESTRICTIONAREA PIETEI TUTUNULUI: Propunere legislativa, un impact major asupra pietei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RESTRICTIONAREA PIETEI TUTUNULUI: Propunere legislativa, un impact major asupra pietei

JTI Romania considera ca propunerea legislativa care vizeaza tigaretele si produsele cu potential de risc redus, este cea mai restrictiva si disproportionata de pana acum, excede prevederile Directivei europene a tutunului, transpusa integral in legislatia romaneasca si va avea un impact fara precedent asupra pietei legale, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

JTI ROMANIA: Restrictionarea pietei tutunului - impact major asupra sectorului

JTI Romania considera ca propunerea legislativa care vizeaza tigaretele si produsele cu potential de risc redus este cea mai restrictiva si disproportionata de pana acum, excede prevederile Directivei europene a tutunului, transpusa integral in legislatia romaneasca si va avea un impact fara precedent asupra pietei legale, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

PRO Romania a depus o propunere legislativa privind organizarea votului electronic

PRO Romania anunta ca a depus, joi, la Senat, o propunere legislativa privind organizarea si desfasurarea votului electronic. Spre deosebire de alte variante de vot online, varianta propusa de PRO Romania se bazeaza pe o tehnologie descentralizata, astfel incat, nici macar institutia care gestioneaza sistemul sa nu poata modifica rezultatele. Siguranta acestui sistem de vot este garantata de matematica si criptografie, nu de institutii prafuite si generali cu 4 stele, spun reprezentantii formatiunii.

ONG-urile din Romania, sabotate din nou. O propunere legislativa ar putea afecta activitatea sectorului civic

O propunere legislativa initiata de Liviu Plesoianu deputat PSD) ar putea afecta serios activitatea ONG-urilor din Romania. Reprezentantii societatii civile au reactionat imediat si le-au transmis parlamentarilor ca actul normativ restrange spatiul.

Rusia: Debarcarea din Normandia nu a avut un impact decisiv asupra rezultatului razboiului

Debarcarea din Normandia nu a avut un impact decisiv asupra rezultatului celui de-al Doilea Razboiul Mondial, sustine Maria Zakharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe al Rusiei, care a mai afirmat in mod controversat ca victoriile sovietice au predeterminat finalul conflagratiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )