Libnet.ro
UNICEF

23:15

PRO Romania a depus o propunere legislativa privind organizarea votului electronic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRO Romania a depus o propunere legislativa privind organizarea votului electronic

PRO Romania anunta ca a depus, joi, la Senat, o propunere legislativa privind organizarea si desfasurarea votului electronic. Spre deosebire de alte variante de vot online, varianta propusa de PRO Romania se bazeaza pe o tehnologie descentralizata, astfel incat, nici macar institutia care gestioneaza sistemul sa nu poata modifica rezultatele. Siguranta acestui sistem de vot este garantata de matematica si criptografie, nu de institutii prafuite si generali cu 4 stele, spun reprezentantii formatiunii. continuă pe Ziarul Bursa

DNA confirma ca fost constituit un dosar penal in urma sesizarilor referitoare la nereguli privind organizarea votului in diaspora

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, joi, ca a fost constituit un dosar penal in urma sesizarilor referitoare la nereguli privind organizarea votului din 26 mai in diaspora, potrivit Agerpres.

PRO Romania a depus la Senat un proiect de lege privind votul electronic

PRORomania a depus la Senat, o propunere legislativa privind votul electronic. Spre deosebire de alte variante de vot online, varianta propusa de PRORomania se bazeaza pe o tehnologie descentralizata, astfel incat, nici macar institutia care gestioneaza sistemul sa nu poata modifica rezultatele. Siguranta acestui sistem de vot este garantata de matematica si criptografie, nu de institutii prafuite si generali cu 4 stele, spun alesii ProRomania.

Dosar penal la DNA privind organizarea votului in diaspora, in 26 mai, cand mii de romani au stat la cozi interminabile

DNA investigheaza modul in care s-a desfasurat votul din diaspora la alegerile europarlamentare din 26 mai, cand mii de romani au stat ore in sir la cozi in fata sectiilor, iar multi dintre ei nu au putut vota.

ONG-urile din Romania, sabotate din nou. O propunere legislativa ar putea afecta activitatea sectorului civic

O propunere legislativa initiata de Liviu Plesoianu deputat PSD) ar putea afecta serios activitatea ONG-urilor din Romania. Reprezentantii societatii civile au reactionat imediat si le-au transmis parlamentarilor ca actul normativ restrange spatiul.

Pro Romania solicita chemarea lui Carmen Dan la Ora Guvernului

Partidul Pro Romania a depus la Camera Deputatilor o solicitare pentru ca ministrul de Interne, Carmen Dan, sa fie invitata, saptamana viitoare, in plen, la Ora Guvernului, pentru o dezbatere referitoare la politizarea condurcerii si lipsa de investitii umane si materiale in Politia Romana.

inca un favor din partea PSD pentru Pro Romania. Partidul lui Ponta primeste un loc in conducerea Camerei Deputatilor

Pro Romania, formatiune condusa de fostul premier Victor Ponta, va primi un loc in conducerea Camerei Deputatilor, dupa ce saptamana trecuta grupul lor a fost recunoscut. Potrivit unor surse politice, deputatul Daniel Constantin va primi functia de chestor, ramasa vacanta dupa alegerea lui Marcel Ciolacu la sefia Camerei Deputatilor.

Ponta (Pro Romania): Caramitru este radical, exagerat si extremist, dar este sincer. Neamtu este un arivist, traseist si fals. Cred ca cei doi reprezinta `fidel` partidele din care fac parte

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a intervenit in scandalul dintre Andrei Caramitru si Mihail Neamtu, numindu-l pe primul radical, exagerat, extremist, dar sincer, iar pe al doilea arivist, traseist,.

PNL, propunere legislativa pentru eliminarea supraccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor de munca cu timp partial! Sighiartau: Semnalul schimbarii in bine a fost dat. Hai ca se poate!

Deputatul PNL Robert Sighiartau a anuntat ca el si colegii sai liberali din Parlament au depus propunerea legsilativa care vizeaza eliminarea supraimpozitarii contractelor de munca cu timp partial, precum si.

RESTRICTIONAREA PIETEI TUTUNULUI: Propunere legislativa, un impact major asupra pietei

JTI Romania considera ca propunerea legislativa care vizeaza tigaretele si produsele cu potential de risc redus, este cea mai restrictiva si disproportionata de pana acum, excede prevederile Directivei europene a tutunului, transpusa integral in legislatia romaneasca si va avea un impact fara precedent asupra pietei legale, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )