Libnet.ro
UNICEF

09:15

Retailerul de jucarii Jumbo, vanzari de 4,3 mil. euro si profit de 1,4 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Retailerul de jucarii Jumbo, vanzari de 4,3 mil. euro si profit de 1,4 mil. euro

Retailerul grec de jucarii Jumbo a inregistrat vanzari nete de 4,3 milioane euro si un profit de 1,43 milioane euro in Romania in ultimul trimestru al anului trecut, primul de functionare a celor doua magazine detinute pe piata locala, si are in plan. continuă pe Wall-Street Ro

Actionarul majoritar al Bancpost a inregistrat in Romania pierderi de 40 mil. euro in 2013

Eurobank, actionarul majoritar al Bancpost, a inregistrat anul trecut in Romania o pierdere de 40,2 milioane de euro, dupa un rezultat negativ de 35,2 milioane de euro in anul anterior, potrivit datelor publicate de grupul elen, scrie Mediafax .

Ce face Timisoara cu un imprumut de 25 mil. euro

IFC, parte a grupului Banca Mondiala, acorda Primariei Timisoara un imprumut in valoare de 112 milioane lei aproximativ 25 milioane euro) pentru a sustine dezvoltarea infrastructurii municipale si sociale.

NEPI propune actionarilor dividende in valoare totala de 28,3 mil. euro sau acordarea de actiuni noi

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) propune actionarilor distribuirea de dividende in valoare cumulata de 28,3 milioane euro sau acordarea de actiuni noi.

NIS Petrol, investitii de pana la 20 mil. euro si break-even in 2014

NIS Petrol, filiala din Romania a companiei sarbe NIS, controlata de grupul rus Gazprom, are in plan anul acesta investitii de 15-20 de milioane de euro in deschiderea a 15 benzinarii, ca parte a strategiei de a atinge o cota de piata de 10% dupa 2015.

Turistii vor urca la Sarmizegetusa Regia si alte cetati pe drum de 8,7 mil. euro

Consiliul Judetean Hunedoara vrea sa contracteze lucrari de modernizarea a drumurilor de acces catre cetatile dacice din Muntii Orastiei printr-o investitie estimata la 8,7 milioane euro inclusiv TVA, proiectul vizand integrarea celor sase unitati in.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )