Libnet.ro
UNICEF

18:15

Reteaua binelui din Bacau. Cine sunt tinerii voluntari care ajuta varstnicii in timpul pandemiei de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Reteaua binelui din Bacau. Cine sunt tinerii voluntari care ajuta varstnicii in timpul pandemiei de coronavirus

Mai multe ONG-uri din Bacau si-au unit fortele pentru a-i ajuta pe batranii singuri care nu pot iesi din casa dupa medicamente si alimente din cauza carantinei impuse in Romania de epidemia de coronavirus. continuă pe Hotnews

Fostii elevi ai Nadiei Comaneci, Golden Buzz la Romanii au Talent. Cine sunt cei doi care au uluit o tara intreaga

Ludivine Furnon si Nicolas Besnard, fostii elevi ai Nadiei Comaneci, au primit Golden Buzz in editia de vineri a concursului Romanii au Talent. Numarul de acrobatie a uluit o tara intreaga. Fostii elevi ai Nadiei Comaneci au primit Golden Buzz la Romanii au Talent Vineri seara, 27 martie, trupa Duo Maintenant, formata din artistii francezi .

Un numar de 285 de cadre medicale din intreaga tara sunt infectate cu noul coronavirus

Un numar de 285 de cadre medicale din intreaga tara sunt infectate cu noul coronavirus, au anuntat autoritatile, conform datelor raportate catre Institutul National de Sanatate Publica INSP). Dintre acestea, 91 sunt medici.

Anunt pentru soferii din Romania. Toti sunt vizati de aceasta decizie

Anunt extrem de important de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, pentru toti utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania. Sa nu cadeti in plasa fake-news-urilor! in spatiul public au aparut informatii false, potrivit carora valabilitatea rovinietelor se prelungeste automat in perioada starii de urgenta. CNAIR ii informeaza pe toti utilizatorii drumurilor .

Coronavirus in Romania: Numarul deceselor a ajuns la 24. Ultimul pacient decedat, o femeie de 80 de ani din Bacau

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns in Romania la 24, dupa ce o femeie de 80 de ani din judetul Bacau a murit la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi. Cazul barbatului de 49 de ani decedat in Timisoara: De doua ori diagnosticat cu pneumonie, de doua ori neinternat Infectia COVID-19, confirmata in ziua mortii.

285 de cadre medicale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus Cele mai multe, 181, sunt la Suceava

285 de cadre medicale, din care 91 de medici si 90 de asistenti, de la spitale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus. Cele mai multe cazuri - 181 - sunt la Suceava si in Bucuresti - 45.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )