Libnet.ro
UNICEF

23:15

Reteta pentru cea mai buna ciorba de varza murata cu afumatura. Iese un deliciu, ce trebuie sa folosesti neaparat

Playtech Playtech,
Reteta pentru cea mai buna ciorba de varza murata cu afumatura. Iese un deliciu, ce trebuie sa folosesti neaparat

Zicala cate bordee, atatea obiceie se aplica si in cazul preparatelor culinare, iar ciorba de varza murata nu face rabat. Ea se prepara in diferite feluri, in functie de gusturile fiecarei odai din lume. Iar daca in Letonia se prepara cu morcovi, cartofi si fulgi de porumb sau de ovaz, iar in Suedia contine si . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |OMS: Craciunul fara intreaga familie este cea mai buna optiune in vremurile Covid

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a estimat, luni, ca un Craciun in cerc restrans, fara o reuniune mare de familie, este, fara indoiala, cea mai buna optiune in aceasta perioada de.

OMS: Un Craciun fara o mare reuniune de familie este cea mai buna optiune

Un Craciun in grup restrans, fara o mare reuniune de familie, este fara indoiala ce mai buna optiune pe timp de pandemie pentru majoritatea tarilor, a estimat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), informeaza AFP.

Acest dispozitiv ar fi cea mai buna solutie care sa lupte contra secetei

Pentru a preveni o seceta devastatoare in Cape Town, Africa de Sud, oamenii de stiinta au sugerat lansarea de particule minuscule in atmosfera superioara prin intermediul unui dispozitiv,.

Ciorba de varza murata de post. Reteta este atat de simpla: care este ingredientul secret

Ciorba de varza murata este populara in bucataria rusa, poloneza, slovaca si ucraineana. Printre variantele existente in cartile de bucate se numara si una cu ciuperci. Reteta de ciorba de varza murata de post Ciorba de varza este cunoscuta sub numele de kapu347;niak sau kwa347;nica in poloneza, kapustnica in slovaca si 1082;1072;1087;1091;1089;1085;1103;1082; kapusnyak) in ucraineana.

Reteta cu varza murata, specialitate slovaca. Mancarea mai putin stiuta in Romania

Cum sa prepari altfel varza murata? O poti folosi la multe alte retete! Multi se opresc la bucataria romaneasca, dar bucatarii stiu deja ca gustul ei aduce un aport fabulos si altor preparate. Cum sa gatesti specialitatea slovaca si de ce ingrediente ai nevoie? Trebuie doar sa fii mai atent la gramaje. Reteta specialitate slovaca.

Varza murata l-a salvat. Ce a descoperit un internaut, regreta ca nu a stiut pana acum

O reteta mai putin stiuta care are la baza varza a salvat multe domnisoare la inceput de drum in ale gastronomiei. Vrei sa surprinzi rudele venite in vizita sau familia sotului la masa de Craciun si nu stii ce sa prepari? Nu trebuie sa ai o mare indemanare in bucatarie pentru acest preparat! Preparat usor .

A baut zeama de varza murata, de 3 ori pe zi, timp de 2 saptamani. Efectul miraculos produs e uimitor

Desi poate parea un obicei ciudat, consumul de varza murata s-a dovedit a fi unul extrem de sanatos pentru organism. Ce s-a intamplat cu un barbat care a baut zeama de varza murata, de 3 ori pe zi, timp de 2 saptamani, intrece orice imaginatie. Trebuie sa incerci si tu leacul bunicilor. Ce se intampla .

De ce ti se baloseste zeama de la varza murata. Greseala pe care o fac romanii cand pun muraturi

Desi pare o treaba simpla, gospodinele adevarate stiu ca pusul verzei la murat are succes doar daca tii cont de anumite lucruri. Aceasta este greseala pe care o fac multi dintre romani. Iata de ce ti se baloseste zeama de la varza murata. Cum se pune corect varza la murat Varza murata este, cu siguranta, .

Ce a patit Elena Gheorghe in pandemie. Artista, dezvaluiri nestiute despre cea mai grea perioada

Pandemia a schimbat arta din temelii, iar viitorul arata diferit pentru aceasta industrie. Situatia artistilor din Romania devine tot mai incerta, in conditiile in care criza sanitara a trimis in somaj aproape intreaga industrie de divertisment pe plan local. Trairile Elenei Gheorghe in aceasta perioada. Elena Gheorghe, dezvaluiri despre cea mai grea perioada: pandemia. Am .

Rata de infectare in judetul Sibiu scade pentru a treia zi consecutiv, dar tot ramane cea mai ridicata din tara

Rata de infectare in judetul Sibiu scade, duminica, pentru a treia zi consecutiv, dar tot ramane cea mai ridicata din tara, respectiv 8,62. Si in municipiul Sibiu a scazut incidenta cumulata, ajungand la 12,99.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )