Libnet.ro
UNICEF

23:45

Reteta speciala pentru Craciun de PIFTIE din carne porc. CEA MAI GUSTOASA este aceea in care se pun...

B1 B1,
Reteta speciala pentru Craciun de PIFTIE din carne porc. CEA MAI GUSTOASA este aceea in care se pun...

Reteta speciala pentru Craciun de PIFTIE din carne porc. SURPRIZA URIASA DE LA GABRIELA CRISTEA SI , iN PRAG DE SARBATORI! NIMENI NU SE ASTEPTA CA MINUNEA SA VINA ATAT DE REPEDE! Mod de. continuă pe B1

RETETA DE CRACIUN. Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Chef Sorin Bontea a dezvaluit cea mai buna reteta de sarmale pentru masa de Sarbatori.

Cea mai buna reteta de cozonac pentru Craciun

Cozonacul este un preparat traditional care nu lipseste de pe nicio masa de Craciun. Exista numeroase retete, care mai de care mai pretentioase. Vaprezentam mai jos reteta bunicilor, cele care au adus.

Prognoza speciala pentru Capitala: Temperaturi de 9 grade in prima si a doua zi de Craciun

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Capitala, fiind anuntate, pentru prima si a doua zi de Craciun, temperaturi de 2-3 grade in timpul diminetilor si valori de 9 grade pentru restul zilei, potrivit Mediafax.

Sarbatori fericite: Mesaje, SMS-uri si felicitari pentru Craciun 2019. Cele mai frumoase urari sunt aici!

Ne aflam in perioada Craciunului, perioada in care romanii trimit cele mai multe mesaje de Craciun prin SMS pentru a ura Sarbatori fericite celor dragi. Sms-ul de Craciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie in seara de Ajun, fie chiar in ziua Craciunului stam si scriem mesaje de Craciun, semn ca nu i-am .

METEO. Prognoza speciala pentru Bucuresti: Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Bucuresti, valabila in urmatoarele zile. Vantul va sufla slab si moderat, temporar cu usoare intensificari cu viteze de pana la 3040 kmh. Valorile de.

Caru cu vedete: Cele trei reguli de nutritie ale lui Carmen Bruma pentru Craciun si Revelion. Ce sa faci ca sa nu te ingrasi; Care este cel mai frumos brad de Craciun de la Hollywood?

Andreea Marin, aniversare in stil italian. Cum a petrecut fosta prezentatoare la 45 de ani. Andreea Marin a implinit, ieri, 45 de ani. Fosta prezentatoare TV a tinut sa. Pavel Bartos se bucura doua luni de bradul de Craciun. il tinem pana aproape de ziua mea. Craciunul este cea mai asteptata sarbatoare a anului, este preferata.

VIDEOINTERVIU Zborul lui Alex. Omul care duce cadouri de Craciun copiilor din sate sarace, dupa ce si-a pierdut fiul la Colectiv: Multi dintre acesti copii nu au o ciocolata, nu au cu ce sa se imbrace si trebuie sa ii ajutam cat mai mult

Eugen Iancu si-a pierdut fiul in varsta de doar 22 de ani la Colectiv, iar un an mai tarziu a inceput sa stranga bani din donatii pentru ca nu sunt un om bogat) pentru a face cadouri copiilor din sate sarace. De atunci, face asta de doua ori pe an - de Craciun si de Pasti. Anul acesta a reusit sa umple sacul Mosului cu 1. 000 de cadouri pentru copii din Teleorman, Gorj sau Orsova. in 2020 isi propune sa umple sacul Mosului cu 2. 020 de cadouri. Pentru copii care poate ca nu au primit niciodata un cadou de Craciun. in amintirea fiului sau, care iubea foarte mult copiii, asociatia lui Eugen Iancu se numeste Zborul lui Alex. Chiar daca asociatia inseamna, deocamdata, un singur om.

Prognoza speciala pentru Capitala. Temperaturi de pana la 14 grade luni

Meteorologii anunta ca in Capitala valorile de temperatura se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru ultima decada a lunii decembrie, cu precadere la inceputul intervalului.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )