Libnet.ro
UNICEF

01:05

RETETE DE CRACIUN. Cea mai buna salata boef

Antena3 Antena3,
RETETE DE CRACIUN. Cea mai buna salata boef

Salata boeuf este nelipsita de Revelion de pe mesele romanilor, fiecare gospodina are propria reteta de salata boeuf. Desi in mod normal salata boeuf se face cu carne de vita, fiecare pune ce. continuă pe Antena3

CM, Handbal (f): Suedeza Nathalie Hagman (CSM Bucuresti), cea mai buna extrema dreapta la competitia din Germania

Suedeza Nathalie Hagman, de la CSM Bucuresti, a fost aleasa, duminica, cea mai buna extrema dreapta in echipa ideala a Campionatului Mondial de handbal feminin. Din All Star Team mai fac parte jucatoare din Norvegia, Franta si Olanda.

SARBATORILE DE IARNA. Cea mai buna reteta de caltabosi pentru SARBATORILE DE IARNA

Spre deosebire de lebar, caltabosul contine si diferite maruntaie si orez, iar retetele difera de la o regiune a tarii la alta. SARBATORILE DE IARNA Secretul pentru un gust deosebit este dat.

VIDEO Simona Halep, laSocietatea Culturala Aromana. Cum a fost primita cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halepa fost in vizita la Societatea Culturala Aromana Sutsata Culturala Armaneasca,care-si are sediul in Bucuresti.

Senatorii republicanii au cazut de acord asupra reformei fiscale. Fareed Zakaria: Probabil cea mai proasta legislatie din istoria moderna a SUA

Senatorii republicani si-au asigurat suficiente voturi pentru a trece prin Senat cea mai semnificativa reforma fiscala din ultimele decenii, ce include reduceri de taxe de pana la 1,5 trilioane de dolari, ceea ce ar reprezenta prima victorie legislativa semnificativa a Partidului Republican de cand aceasta a preluat puterea.

Business report: S-a deschis primul hypermarket operat de romani. Familia Zanfir din Focsani intra pe terenul multinationalelor; Romania, cea mai mare productie de porumb din ultimii 35 de ani. SUA estimeaza ca Romania va inlocui Rusia pe pietele din Asi

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania il aduce pe presedintele clubului de fotbal Chelsea ca director non-executiv. Globalworth, unul dintre. Tiriac ar putea construi cea mai inalta cladire din Romania. Compania Tiriac Imobiliare a.

VIDEO Cea mai abrupta linie de funicular din lume se va deschide duminica in Elvetia

Elvetienii vor deschide, duminica, pe 17 decembrie, cea mai abrupta linie de funicular din lume, relateazaThe Guardian.

Cea mai periculoasa statie de metrou din Bucuresti. A fost construita in secret

Peronul extrem de ingust si curbe la intrarea in statie. Este vorba despre Piata Romana, care este considerara cea mai periculoasa statie a metroului Bucurestean. in plus, statia a devenit .

Cea mai grea iarna. Ce urmeaza

PSD si ALDE par hotarate sa treaca legile justitiei pana la Craciun, in ciuda sutelor de magistrati iesiti luni in mai multe orase din tara intr-un protest tacut pe scarile instantelor. Este o miscare fara precedent dupa caderea comunismului. Manifestatiile de strada si-au pierdut energia si capacitatea de mobilizare, cumva firesc dupa luni si saptamani de eforturi civice admirabile. De acum, vom intra intr-un calendar ceva mai strans de actiuni. Cum se anunta evolutia evenimentelor? Spre ce ne indreptam?.

Vanzarea de produse traditionale in online: Care este partea cea mai dificila in a pune pe picioare o astfel de afacere

In urma cu jumatate de an, trei antreprenori lansau o platforma online cu produse traditionale romanesti - vase din ceramica de Horezu, obiecte sculptate din lemn, tesaturi artizanale, toate lucrate manual. Cu ce provocari vine o astfel de afacere si care sunt cele mai cautate produse.

Cine a cumparat cea mai scumpa proprietate din lume

Printul mostenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, este detinatorul celei mai scumpe proprietati din lume. Mohammed a cumparat de curand un castel din Franta pe care a platit aproximativ 300 de mi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )