Libnet.ro
UNICEF

01:05

Retineri dupa incidentele de la meciul Romania - Polonia

Adevărul Adevărul,
Retineri dupa incidentele de la meciul Romania - Polonia

Doi fani polonezi si cinci romani au fost retinuti, dupa ce suporterii s-au incaierat inaintea meciului Romania - Polonia, scor 0-3, din preliminariile CM-2018. Asta, dupa ce 17 suporteri, polonezi si romani, au fost condusi la sectiile de politie. continuă pe Adevărul

Sapte persoane au fost puse sub control judiciar dupa incidentele de la meciul Romania - Polonia

Doi fani polonezi si cinci romani au fost pusi sub control judiciar timp de 60 de zile, dupa ce suporterii s-au incaierat inaintea meciului Romania - Polonia, scor 0-3, din preliminariile CM-2018. in total, 20 de persoane au ajuns vineri seara la sectiile de politie, potrivit Digi 24.

Incidente dupa meciul Romania - Polonia: 12 fani polonezi si cinci romani dusi la sectie

Doisprezece fani polonezi au fost retinuti, la fel ca alt cinci romani, dupa meciul Romania - Polonia, scor 0-3, din preliminariile CM-2018, a declarat, vineri, pentru News. ro, capitanul Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Jandarmi Bucuresti.

Cei sapte suporteri scandalagii, romani si polonezi, se afla sub control judiciar dupa incidentele de la meciul Romania - Polonia

Cinci suporteri romani si doi polonezi au fost retinuti in urma incidentelor care au avut loc, vineri, seara, inainte de inceperea meciului Romania - Polonia.

Sanctiuni dupa incidentele de la meciul Romania - Polonia: Zece suporteri au primit amenzi si interzis pe stadioane. Alti sapte au fost plasati sub control judiciar

Zece suporteri au primit amenzi si interzis pe stadioane pentru o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an, dupa incidentele de la partida Romania-Polonia, informeaza B1 TV. Alti cinci romani si.

Mobilizare de amploare a fortelor de ordine, pentru meciul Romania - Polonia. Peste o mie de jandarmi vor supraveghea buna desfasurare a evenimentului sportiv

Peste o mie de jandarmi vor fi moblizati pentru meciul Romania - Polonia, care va avea loc, vineri seara, pe Arena Nationala. Pentru a evita incidentele, ei vor actiona in zona Arenei Nationale si pe traseele pe care suporterii se deplaseaza.

Meciul Romania-Polonia restrictioneaza traficul rutier in zona Arenei Nationale

Brigada Rutiera din cadrul Inspectoratului General de Politie anunta masurile pe care le va lua in zona limitrofa Arenei Nationale inaintea meciului Romania-Polonia de vineri seara 21:45).

12 suporteri polonezi si 5 romani, la sectiile de politie dupa meciul Romania - Polonia

Un numar de 12 suporteri polonezi si cinci suporteri romani au fost condusi la sectiile de politie, vineri seara, in urma incidentelor de la meciul de fotbal dintre Romania si Polonia, de pe stadionul Arena Nationala din Capitala.

Incidente multiple inainte de meciul Romania - Polonia: Suporteri polonezi s-au batut cu fortele de ordine la intrarea pe stadion, iar la 60 de persoane au fost depistate arme albe (FOTO,VIDEO)

Fanii polonezi continua sa produca incidente in Capitala inainte de meciul dintre Romania si Polonia. Dupa ce la amiaza s-au incaierat in Centrul Vechi cu jandarmii si au provocat.

Veste buna pentru spectatorii care vor asista la meciul Romania-Polonia: Circulatia la metrou a fost prelungita cu o ora si jumatate

Vineri, de la ora 21:45, va avea loc meciul de fotbal din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018 dintre Romania si Polonia. Pentru a veni in sprijinul spectatorilor care asista la meciul de.

Mobilizare ampla a fortelor de ordine pentru meciul Romania - Polonia. Peste o mie de jandarmi supravegheaza desfasurarea evenimentului sportiv. Sase polonezi au fost retinuti

Mai multi suporteri ai echipei Poloniei au fost retinuti, in cursul amiezii, intr-un bar din Centrul Vechi al Bucurestiului, informeaza Digi 24. Jandarmii i-au transportat pe cei retinuti la o sectie de politie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )