Libnet.ro
UNICEF

01:05

12 suporteri polonezi si 5 romani, la sectiile de politie dupa meciul Romania - Polonia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
12 suporteri polonezi si 5 romani, la sectiile de politie dupa meciul Romania - Polonia

Un numar de 12 suporteri polonezi si cinci suporteri romani au fost condusi la sectiile de politie, vineri seara, in urma incidentelor de la meciul de fotbal dintre Romania si Polonia, de pe stadionul Arena Nationala din Capitala. continuă pe Ziarul Bursa

Incidente dupa meciul Romania - Polonia: 12 fani polonezi si cinci romani dusi la sectie

Doisprezece fani polonezi au fost retinuti, la fel ca alt cinci romani, dupa meciul Romania - Polonia, scor 0-3, din preliminariile CM-2018, a declarat, vineri, pentru News. ro, capitanul Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Jandarmi Bucuresti.

Jandarmeria Capitalei: Sase suporteri polonezi dusi la Sectia 14, dupa ce au provocat incidente in Centrul vechi

Sase suporteri polonezi au fost dusi vineri la Sectia 14 de Politie, dupa ce au provocat incidente in Centrul vechi al Bucurestiului, potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, citat de Agerpres.

Incident la Arena Nationala cu 30 de suporteri polonezi. Jandarmeria a luat masuri speciale pentru meciul de vineri seara (VIDEO)

Ultrasii polonezi au creat deja primele probleme in Capitala. 30 de suporteri ai echipei nationale a Polonei au fortat joi seara usile Arenei Nationale, informeaza B1 TV. Desi portile erau inchise,.

Sabii, bare metalice si materiale pirotehnice - descoperite de jandarmi asupra unor suporteri polonezi

Jandarmii bucuresteni au depistat sabii, bare metalice si bate de lemn in masinile cu care mai multi suporteri polonezi se deplasau catre Bucuresti pentru a participa la meciul de fotbal pe care nationala tarii lor il va sustine in fata selectionatei Romaniei, scrie Agerpres.

Incidente multiple inainte de meciul Romania - Polonia: Suporteri polonezi s-au batut cu fortele de ordine la intrarea pe stadion, iar la 60 de persoane au fost depistate arme albe (FOTO,VIDEO)

Fanii polonezi continua sa produca incidente in Capitala inainte de meciul dintre Romania si Polonia. Dupa ce la amiaza s-au incaierat in Centrul Vechi cu jandarmii si au provocat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )