Libnet.ro
UNICEF

13:00

Retransmisia postului Rossia 24 pe teritoriul Republicii Moldova a fost suspendata, pentru manipulare si instigare la ura

Adevărul Adevărul,
Retransmisia postului Rossia 24 pe teritoriul Republicii Moldova a fost suspendata, pentru manipulare si instigare la ura

Consiliul Coordonator al Audiovizualului CCA) a suspendat retransmisia postului de televiziune Rossia 24 pe teritoriul Republicii Moldova, pentru o perioada de 6 luni. Decizia vine in contextul unui raport de monitorizare, care a aratat ca programele informative ale acestui post de televiziune manipuleaza, instiga la ura si incalca prevederile Codului Audiovizualului, transmite IPN. continuă pe Adevărul

CNA-ul din Moldova a suspendat emisia Rossia 24. Prime si TV 7, avertizate

Consiliul Coordonator al Audiovizualului institutia omologa a Consiliului National al Audiovizualului din Romania) a suspendat astazi emisia postului Rossia 24 pe teritoriul Republicii Moldova. Decizia a fost luata in baza raportului de monitorizare.

UPDATE Letonia deschide un centru pentru contracararea propagandei rusesti sustinut de NATO. R. Moldova suspenda retransmisiunea postului rusesc Rossia 24 si impune renuntarea la subtitrarea/dublarea premierelor cinematografice in rusa in favoarea limbii

Letonia a anuntat ca urmeaza sa deschida la Riga un nou centru strategic de comunicare sustinut de NATO, al carui misiune va fi de a contracara tentativele Moscovei de a influenta importanta minoritate rusofona din aceasta tara baltica, pe fondul crizei ucrainene, transmite AFP. Temerile privind influenta ruseasca se fac simtite si in Republica Moldova, unde autoritatile au suspendat retransmisiunea postului rusesc Rossia 24 pe teritoriul tarii. UPDATE Autoritatile moldovene au decis, de asemenea, sa schimbe mai multe prevederi din Legea Cinematografiei, noul pachet legislativ fiind adoptat recent de Parlamentul Republicii Moldova. Noua lege prevede ca toate premierele cinematografice sa fie subtitrate sau dublate in limba romana, informeaza Unimedia.

Autoritatile de la Chisinau au interzis postul Rossia 24

Consiliul Coordonator al Audiovizualului CCA) al Republicii Moldova a aprobat prin vot interzicerea difuzarii pe teritoriul tarii a canalului de televiziune Rossia 24 pana la 1 ianuarie 2015. Consiliul media de la.

Nicolescu: incepem sa furnizam gaze Republicii Moldova la finalul lunii august

Romania va incepe sa furnizeze gaz metan Republicii Moldova la finalul lunii august, prin intermediul gazoductului Iasi-Ungheni, a declarat, ieri, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Bundestagul german a adoptat o rezolutie prin care confirma perspectiva europeana a Republicii Moldova

Bundestagul german a adoptat o rezolutie care confirma faptul ca Republica Moldova are perspectiva europeana. Rezolutia reafirma dreptul statelor din Europa sa isi aleaga liber modelul de integrare pe care sa il urmeze. Prim-ministrul Iurie Leanca a salutat rezolutia adoptata, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Guvernului.

Peste 500 de bugetari minoritari din diferite regiuni ale Republicii Moldova au studiat limba romana in 2013-2014

Circa 555 de cetateni etnici minoritari din intreaga tara au participat, in perioada 20132014, in cadrul unui proiect de instruire lingvistica al Asociatiei Nationale a Trainerilor Europeni din Moldova ANTEM).

Lectia dura pe care Rusia o da si Republicii Moldova. Ce au anuntat autoritatile de la Kremlin

Serviciului federal de supraveghere veterinara si fitosanitara din Federatia Rusa Rosselhoznadzor) a decis interzicerea importului de carne procesata din Republica Moldova, incepand cu data de 5 iulie,.

Parlamentul Republicii Moldova a ratificat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana

Impotriva ratificarii documentului au votat deputatul Grigore Petrenco de la Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM), singurul comunist care a participat la aceasta sesiune, dar si grupul parlamentar al socialistilor condusi de Igor Dodon.

Deputatii s-au reunit in sesiune extraordinara pentru a adopta Acordul de asociere a Republicii Moldova cu UE

Deputatii s-au reunit in plen, in sesiune extraordinara, pentru a adopta Acordurile de asociere intre UE si Republica Moldova, Ucraina si Georgia. Dupa dezbateri va avea loc votul final.

Deputatii au adoptat Acordul de asociere a Republicii Moldova cu UE

Deputatii au adoptat, miercuri, in sesiune extraordinara, Acordurile de asociere intre UE si Republica Moldova, Ucraina si Georgia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )