Libnet.ro
UNICEF

01:05

Retrospectiva Guvernului Ciolos, la sase luni de mandat: Crize in sanatate, patru ministri plecati si promisiuni neonorate (VIDEO)

B1 B1,
Retrospectiva Guvernului Ciolos, la sase luni de mandat: Crize in sanatate, patru ministri plecati si promisiuni neonorate (VIDEO)

Guvernul Ciolos a trecut de primele sase luni de mandat, iar bilantul nu este un motiv de lauda pentru executiv. Retrospectiva Guvernului Ciolos, la sase luni de mandat: Crize in sanatate, patru. continuă pe B1

Bilantul Guvernului Ciolos, la sase luni de la investire

A trecut mai bine de jumatate de an de cand Guvernul Ciolos a fost investit. Din echipa de ministri tehnocrati deja au plecat patru dintre ei. Cele sase luni au fost marcate de multe scandaluri si.

Sase luni de tehnocratie: Ce a schimbat Guvernul Ciolos in viata politica romaneasca

In primele sase luni de mandat, Guvernul Ciolos a fost macinat de mai multe scandaluri, care s-au lasat cu demiterea a patru ministri, a dezvoltat o relatie buna cu presedintele Klaus Iohannis, s-a implicat in politica externa si a schimbat garnitura de prefecti numti de Victor Ponta. Specialistii contactati de Adevarul au tras cateva concluzii dupa primele sase luni ale Cabinetului Ciolos.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )