Libnet.ro
UNICEF

15:16

Sase luni de tehnocratie: Ce a schimbat Guvernul Ciolos in viata politica romaneasca

Adevărul Adevărul,
Sase luni de tehnocratie: Ce a schimbat Guvernul Ciolos in viata politica romaneasca

In primele sase luni de mandat, Guvernul Ciolos a fost macinat de mai multe scandaluri, care s-au lasat cu demiterea a patru ministri, a dezvoltat o relatie buna cu presedintele Klaus Iohannis, s-a implicat in politica externa si a schimbat garnitura de prefecti numti de Victor Ponta. Specialistii contactati de Adevarul au tras cateva concluzii dupa primele sase luni ale Cabinetului Ciolos. continuă pe Adevărul

Retrospectiva Guvernului Ciolos, la sase luni de mandat: Crize in sanatate, patru ministri plecati si promisiuni neonorate (VIDEO)

Guvernul Ciolos a trecut de primele sase luni de mandat, iar bilantul nu este un motiv de lauda pentru executiv. Retrospectiva Guvernului Ciolos, la sase luni de mandat: Crize in sanatate, patru.

Adevaruri Ascunse: Pica Guvernul Ciolos inainte de alegeri?

Numerologul Mihai Voropchievici si bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au raspuns intrebarii Danei Grecu, privind supravietuirea Guvernului Ciolos, pana la alegerile din toamna. Guvernul.

Adrian Nastase: Interventia ambasadorului american in sustinerea lui Zgonea reprezinta un amestec brutal in viata politica romaneasca

Fostul premier Adrian Nastase sustine, intr-o postare de pe blogul personal, ca ambasadorul american Hans Klemm nu ar trebui sa se implice in politica interna, asa cum se intampla in cazul lui Valeriu Zgonea, politician pe cale de a fi inlaturat de la sefia Camerei Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )