Libnet.ro
UNICEF

15:45

Reuniune de urgenta la NATO dupa anuntul privind retragerea SUA din Tratatul Cer Deschis. Mark Esper: Rusii triseaza

Adevărul Adevărul,
Reuniune de urgenta la NATO dupa anuntul privind retragerea SUA din Tratatul Cer Deschis. Mark Esper: Rusii triseaza

Ambasadorii statelor membre NATO au fost convocati intr-o reuniune de urgenta vineri, a doua zi de la anuntul privind retragerea Statelor Unite din Tratatul Cer Deschis din cauza nerespectarii acestui acord international de catre Rusia, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Reuniune de urgenta a NATO, vineri, dupa decizia SUA de a se retrage din tratatul international Cer Deschis

Ambasadorii tarilor membre NATO au fost convocati, vineri, pentru o reuniune de urgenta, dupa anuntarea retragerii SUA din tratatul international Cer Deschis, din cauza incalcarii acestuia de catre Rusia, a anuntat joi o sursa diplomatica, potrivit AFP. Statele Unite au anuntat retragerea din tratatul Cer DeschisRusia: Retragerea SUA din tratatul international Cer Deschis, o lovitura pentru securitatea europeana.

Reuniune de urgenta a NATO, dupa ce SUA au anuntat ca se retrag din tratatul Cer Deschis

Ambasadorii tarilor membre NATO au fost convocati vineri pentru o reuniune de urgenta, dupa anuntarea retragerii SUA din tratatul international Cer Deschis din cauza incalcarii acestuia de catre Rusia, a anuntat o sursa de diplomatica, relateaza AFP,.

Reuniune de urgenta a ambasadorilor NATO, dupa retragerea SUA din Acordul Cer deschis

Retragerea SUA din tratatul Cer deschis, la decizia administratiei Trump, genereaza reactii la nivelul aliatilor occidentali. Ambasadorii NATO vor avea o intalnire de urgenta dupa ce SUA au.

Donald Trump ameninta cu retragerea SUA din OMS, daca organizatia nu face schimbari radicale in 30 de zile: A devenit marioneta Chinei Peste 120 de tari sustin o ancheta asupra pandemiei de coronavirus

Presedintele american Donald Trump a amenintat cu retragerea Statelor Unite din Organizatia Mondiala a Sanatatii daca aceasta nu va face schimbari substantiale in urmatoarele 30 de zile. Din nou, liderul de.

Digisport: Reactii de milioane ale fanilor lui Rangers dupa anuntul transferului lui Ianis Hagi

Anuntul activarii clauzei de transfer a lui Ianis Hagi de catre Glasgow Rangers, facut de Gazzetta dello Sport, a starnit un interes urias in Romania, dar nu numai.

Coronavirus in Romania. Numarul deceselor datorate Covid-19 ajunge la 1159, la doua luni dupa anuntul primei victime

La doua luni de la inregistrarea primului deces datorat coronavirusului, Grupul de Comunicare Strategica anunta decesul 1159, dupa raportarea a inca 3 victime vineri dimineata. Este vorba de 3 femei din Constanta, Arad si Bucuresti, avand varsta cuprinsa intre 79 si 84 de ani. Toate sufereau si de alte afectiuni, potrivit datelor transmise vineri.

Angela Merkel se confrunta cu primele critici dupa anuntul unui plan de relansare de 500 miliarde euro care include insa datorii comune in UE

Angela Merkel se confrunta cu primele critici dupa planul de relansare de 500 de miliarde euro conceput impreuna cu Emmanuel Macron in fata crizei coronavirusului, dar care include crearea unui instrument comun de datorie, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )