Libnet.ro
UNICEF

13:30

Reuniune de urgenta a NATO, dupa ce SUA au anuntat ca se retrag din tratatul Cer Deschis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reuniune de urgenta a NATO, dupa ce SUA au anuntat ca se retrag din tratatul Cer Deschis

Ambasadorii tarilor membre NATO au fost convocati vineri pentru o reuniune de urgenta, dupa anuntarea retragerii SUA din tratatul international Cer Deschis din cauza incalcarii acestuia de catre Rusia, a anuntat o sursa de diplomatica, relateaza AFP,. continuă pe Wall-Street Ro

Reuniune de urgenta a NATO, vineri, dupa decizia SUA de a se retrage din tratatul international Cer Deschis

Ambasadorii tarilor membre NATO au fost convocati, vineri, pentru o reuniune de urgenta, dupa anuntarea retragerii SUA din tratatul international Cer Deschis, din cauza incalcarii acestuia de catre Rusia, a anuntat joi o sursa diplomatica, potrivit AFP. Statele Unite au anuntat retragerea din tratatul Cer DeschisRusia: Retragerea SUA din tratatul international Cer Deschis, o lovitura pentru securitatea europeana.

Reuniune de urgenta la NATO dupa anuntul privind retragerea SUA din Tratatul Cer Deschis. Mark Esper: Rusii triseaza

Ambasadorii statelor membre NATO au fost convocati intr-o reuniune de urgenta vineri, a doua zi de la anuntul privind retragerea Statelor Unite din Tratatul Cer Deschis din cauza nerespectarii acestui acord international de catre Rusia, relateaza AFP.

Reuniune de urgenta a ambasadorilor NATO, dupa retragerea SUA din Acordul Cer deschis

Retragerea SUA din tratatul Cer deschis, la decizia administratiei Trump, genereaza reactii la nivelul aliatilor occidentali. Ambasadorii NATO vor avea o intalnire de urgenta dupa ce SUA au.

DSP Buzau, reclamata la Parchet dupa confirmarile COVID-19 din Spitalul Judetean

Dupa inregistrarea primelor cazuri de imbolnaviri cu SAR-COV-2 in Spitalul Judetean Buzau astazi a venit si primul dosar penal ca urmare a unei sesizari. Procurorii buzoieni vor face verificari ca urmare a unei reclamatii depuse de o persoana fizica.

Revenirea la lucru dupa 18 mai: 25% din cei 13.000 de angajati DIGI isi reiau activitatea la birouri cu program ajustat, pastrarea distantei si a mastilor de protectie

25% din cei peste 13. 000 de angajati ai DIGIRCSRDS din Romania, care au lucrat pana acum la domiciliu, isi vor relua treptat activitatea la birouri incepand din 18 mai cu un program de munca ajustat, au transmis reprezentantii grupului la solicitarea HotNews. ro. Revenirea se va realiza in etape si cu respectarea unor procente de prezenta a efectivelor la posturile de lucru - nu mai mult de 25% din echipe prezente, in perioada 18-31 mai, urmand sa stabilim modalitatea de revenire, in luna iunie, in functie de deciziile autoritatilor dupa primele saptamani de relaxare, spune compania. Vezi in articol masurile de protectie luate de DIGI.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )