Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reuniune de urgenta la ONU, dupa anuntul lui Donald Trump privind capitala statului Israel

Antena3 Antena3,
Reuniune de urgenta la ONU, dupa anuntul lui Donald Trump privind capitala statului Israel

Consiliul de Securitate al ONU se va reuni de urgenta vineri pentru a discuta despre recunoasterea unilaterala de catre presedintele american Donald Trump a Ierusalimului drept capitala a Israelului, a precizat mi. continuă pe Antena3

Organizatia terorista Al-Qaida ameninta cu intensificarea atacurilor, dupa decizia lui Donald Trump privind Ierusalimul

Organizatia Al-Qaida in Peninsula Arabia a condamnat, joi, decizia presedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaste Ierusalimul ca fiind capitala Israelului, cerandu-le membrilor si simpatizantilor sa.

Cu exceptia Israelului, anuntul lui Donald Trump privind recunoasterea Ierusalimului drept capitala a Israelului starneste reactii negative / Turcia: Gest iresponsabil

Anuntul facut miercuri seara de presedintele american Donald Trump prin care Ierusalimul este recunoscut drept capitala Israelului a starnit reactii negative atat in randul aliatilor occidentali cat si, asa cum era de asteptat, a lumii arabe. Singura reactie pozitiva vine din Isreal, unde premierul Netanyahu saluta o zi istorica.

Proteste ale palestinienilor in Iordania, dupa anuntul lui Trump privind Ierusalimul

In sectoare locuite de refugiati palestinieni in Amman, capitala Iordaniei, au izbucnit miercuri proteste dupa ce presedintele american Donald Trump a recunoscut Ierusalimul drept capitala Israelului, informeaza Reuters, care citeaza martori.

Donald Trump a recunoscut orasul Ierusalim drept capitala a Israelului

Presedintele american Donald Trump a anuntat, ieri, ca SUA recunosc orasul Ierusalim drept capitala a statului Israel, anuntul marcand o schimbare majora a politicii Washingtonului in Orientul Mijlociu, relateaza agentiile internationale de presa.

Primul incident violent din Europa dupa decizia cutremuratoare a lui Donald Trump. S-a intamplat chiar in Amsterdam

Un barbat musulman care avea asupra sa drapelul palestinian a spart geamurile unui restaurant evreiesc din orasul olandez Amsterdam, ca reactie la decizia presedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaste.

Donald Trump a recunoscut orasul Ierusalim drept capitala a Israelului

ACTUALIZARE 20:33 Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri ca SUA recunosc orasul Ierusalim drept capitala a statului Israel, transmit agentiile internationale de presa. Ierusalimul este centrul guvernului israelian modern, sediul legislativului israelian si al Curtii Supreme, a spus presedintele american. Totodata, Trump a cerut Departamentului de Stat al SUA sa inceapa pregatirile pentru a muta ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim si a anuntat ca vicepresedintele Mike Pence va efectua o vizita in Orientul Mijlociu in urmatoarele zile.

Donald Trump recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului

ACTUALIZARE 21:00 Presedintele american Donald Trump a recunoscut astazi Ierusalimul drept capitala a Israelului, marcand o ruptura spectaculoasa cu predecesorii sai si ignorand puternicele avertismente ale liderilor din regiune si nu numai, care se tem de un val de violente in Orientul Mijlociu, relateaza AFP. Prin aceasta decizie istorica - care-i va marca mandatul -, liderul Statelor Unite isi respecta una dintre promisiunile emblematice de campanie, noteaza AFP. insa el se izoleaza si mai mult pe scena internationala si isi asuma riscul de aneantiza timidele sperante de reluare a negocierilor de pace intre israelieni si palestinieni, mai scrie agentia internationala. Este timpul sa se recunoasca oficial Ierusalimul drept capitala a Israelului, a declarat Donald Trump intr-o scurta alocutiune, la Casa Alba, in cursul careia a insistat asupra vointei sale de a recunoaste pur si simplu o realitate.

Donald Trump, discurs bizar in fata lumii intregi

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri ca SUA recunosc orasul Ierusalim drept capitala a statului Israel, anunt care marcheaza o schimbare majora a politicii Washingtonului in Orientul.

Donald Trump recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri ca SUA recunosc orasul Ierusalim drept capitala a statului Israel, relateaza agentiile internationale de presa. Ierusalimul este centrul.

Donald Trump recunoaste oficial Ierusalimul drept capitala Israelului

Vizand o schimbare importanta a politicii externe a Statelor Unite in Orientul Mijlociu, presedintele Donald Trump a recunoscut oficial Ierusalimul drept capitala a Israelului si a decis sa initieze procesul de relocare a ambasadei americane din Tel Aviv, la Ierusalim, in ciuda opozitiei comunitatii internationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )