Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reuniunea NATO ceruta de Turcia in urma tirurilor siriene a inceput la Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Reuniunea NATO ceruta de Turcia in urma tirurilor siriene a inceput la Bruxelles

O reuniune de urgenta a Consiliului Atlanticului de Nord, din care fac parte ambasadorii celor 28 de tari membre ale NATO, a inceput miercuri seara, la solicitarea Turciei, in urma unor tiruri siriene de obuze care au atins un sat turc, anunta surse diplomatice, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Reuniune DE URGENTA LA NATO in urma tirurilor siriene asupra unui sat turc.

Tarile membre NATO urmeaza sa se reuneasca de urgenta, in urma tirurilor de obuze dinspre Siria care au atins miercuri un sat turc de frontiera si au provocat o riposta turca, a anuntat premierul Recep Tayyip Erdogan intr-un comunicat, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Ministrul turc de externe Ahmet Davutoglu s-a intalnit cu secretarul general al NATO Andres Fogh Rasmussen, iar acesta a decis ca NATO isi va reuni foate curand Consiliul, a precizat Erdogan in comunicat.

Turcia a bombardat tinte din Siria in urma tirurilor cu obuze impotriva unui sat turc.

Turcia a bombardat miercuri tinte situate pe teritoriul sirian ca represalii la tirurile de obuze dinspre Siria in care au fost ucisi cinci civili, intr-o localitate la frontiera cu Turcia, a anuntat premierul turc Recep Tayyip Erdogan, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Acest atac a facut obiectul unei riposte imediate din partea fortelor noastre armate . ), care au bombardat, de-a lungul frontierei, tinte identificate pe radar, a precizat Erdogan intr-un comunicat.

Turcia a bombardat tinte din Siria in urma tirurilor cu obuze impotriva unui sat turc

Turcia a bombardat miercuri tinte situate pe teritoriul sirian ca represalii la tirurile de obuze dinspre Siria in care au fost ucisi 5 civili, relateaza AFP. Atacul a avut loc impotriva unui sat turc, situat la.

Reuniunea NATO s-a incheiat. Toate statele aliate au exprimat mesaje de solidaritate cu Turcia

UPDATE 00:10 -Conform unui comunicat oficial, NATO a cerut Siriei sa inceteze imediat actiunile agresive asupra tarii aliate, Turcia. NATO a mai somat regimul sirian sa puna capat incalcarilor flagrante.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )