Libnet.ro
UNICEF

13:45

A reusit sa faca avere din vanzarea unui produs de care toata lumea beneficiaza gratis

Antena3 Antena3,
A reusit sa faca avere din vanzarea unui produs de care toata lumea beneficiaza gratis

In unele locuri de pe pamant, aerul curat este un lux. Fie ca este vorba de smogul gros produs de fabrici sau de poluarea invizibila iesita din tevile de esapament care sufoca orasele. Tot mai multe. continuă pe Antena3

Accident cumplit pe DN1! Sunt cel putin sase victime, din cauza unui sofer care a intrat pe contrasens

Un accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme a avut loc luni pe DN 1, in zona Posada, sase persoane fiind evaluate medical la fata locului, doua dintre acestea fiind ranite mai.

Cele mai bune sfaturi de calatorie din partea unui turist care se plimba in jurul lumii de sase ani

Atunci cand calatoresti e greu sa te gandesti la ce va urma si daca ai planificat totul cum trebuie. Un calator profesionist care viziteaza lumea de sase ani ofera cele mai bune sfaturi in acest sens.

Din viata unui preot schismatic, care refuza sa impartaseasca posesori de card de sanatate: Mitropolitul vrea sa trecem la a savarsi cununii mixte

Un preot din judetul Botosani a intrat in conflict cu sefii sai ierarhici, dupa ce a refuzat sa-l mai pomeneasca la slujbe pe iPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si al Bucovinei. Preotul de la Schitul Oraseni, Ioan Ungureanu, spune ca a luat aceasta decizie in urma conciliului de la Creta, banuindu-l de apropieri ecumeniste pe mitropolit. Preotului i-a fost interzisa efectuarea slujbei, iar majoritatea oamenilor din comuna ii tin partea.

Din viata unui preot schismatic: Mitropolitul vrea sa trecem la a savarsi cununii mixte

Un preot din judetul Botosani a intrat in conflict cu sefii sai ierarhici, dupa ce a refuzat sa-l mai pomeneasca la slujbe pe iPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si al Bucovinei. Preotul de la Schitul Oraseni, Ioan Ungureanu, spune ca a luat aceasta decizie in urma conciliului de la Creta, banuindu-l de apropieri ecumeniste pe mitropolit. Preotului i-a fost interzisa efectuarea slujbei.

Peste 11 la suta din compania Oil Terminal, care opereaza cel mai terminal petrolier din Romania, e detinuta de un necunoscut de 94 de ani

Un necunoscut de 94 de ani, pe nume Sebastian Valentin Dumitrescu, a ajuns sa detina peste 11 la suta din Oil Terminal, companie cu capital majoritar de stat, care opereaza cel mai mare terminal petrolier din tara, scrie Hotnews.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2386 seconds )