Libnet.ro
UNICEF

18:45

Din viata unui preot schismatic, care refuza sa impartaseasca posesori de card de sanatate: Mitropolitul vrea sa trecem la a savarsi cununii mixte

Adevărul Adevărul,
Din viata unui preot schismatic, care refuza sa impartaseasca posesori de card de sanatate: Mitropolitul vrea sa trecem la a savarsi cununii mixte

Un preot din judetul Botosani a intrat in conflict cu sefii sai ierarhici, dupa ce a refuzat sa-l mai pomeneasca la slujbe pe iPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si al Bucovinei. Preotul de la Schitul Oraseni, Ioan Ungureanu, spune ca a luat aceasta decizie in urma conciliului de la Creta, banuindu-l de apropieri ecumeniste pe mitropolit. Preotului i-a fost interzisa efectuarea slujbei, iar majoritatea oamenilor din comuna ii tin partea. continuă pe Adevărul

Din viata unui preot schismatic: Mitropolitul vrea sa trecem la a savarsi cununii mixte

Un preot din judetul Botosani a intrat in conflict cu sefii sai ierarhici, dupa ce a refuzat sa-l mai pomeneasca la slujbe pe iPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si al Bucovinei. Preotul de la Schitul Oraseni, Ioan Ungureanu, spune ca a luat aceasta decizie in urma conciliului de la Creta, banuindu-l de apropieri ecumeniste pe mitropolit. Preotului i-a fost interzisa efectuarea slujbei.

Fostul prim-ministrul al Tarii Galilor, Rhodri Morgan, a incetat din viata la varsta de 77 de ani

Doliu in lumea politica britanica! Fostul prim-ministru al Tarii Galilor si un important lider al Partidului Laburist britanic, Rhodri Morgan, a incetat din viata la varsta de 77 de.

De azi vei decide pentru tine. Oana Roman, mesaj extraordinar la anivesarea uneia dintre cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Zi importanta pentru Oana Roman. Una dintre cele mai iubite persoane din viata sa isi aniverseaza miercuri ziua de nastere. Este vorba despre Calina, fiica surorii sale, Catinca Roman. Aceasta a postat.

NU EXISTA PACAT MAI MARE! Preot: Femeile care fac asta in timpul SEXULUI, sa fie trimise la inchisoare

Un preot vrea sa trimita la inchisoare femeie care, in timp ce intretin relatii sexuale, rostesc numele lui Dumnezeu. Nu exista un pacat mai mare in ceea ce priveste folosirea.

Doliu in cinematografie: Una dintre cele mai faimoase actrite de la Bollywood a incetat din viata in urma unui infarct (FOTO)

Reema Lango, cunoscuta in lumea cinematografie ca actrita care a jucat impecabil numeroase roluri de mama la Bollywood, a murit la varsta de 59 de ani in urma unui infarct. Veterana actrita de.

Baiatul cu Cravata Rosie, devenit celebru in timpul unui discurs tinut de Obama, a incetat din viata (FOTO)

Mikhail Hendricks, tanarul devenit celebru in timpul unui discurs sustinut de Barack Obama in 2013, a murit, informeaza news. com. Baiatul cu Cravata Rosie, dupa cum a fost.

Una dintre cele mai importante activiste civice si feministe din lume a incetat din viata

Roxcy ONeal Bolton, fondatoarea miscarii feministe moderne din Florida si o prezenta constanta in scena activistilor civici si politici, a incetat din viata miercuri la varsta de 90 de.

Un influent pastor american a incetat din viata la doar 54 de ani (FOTO)

Apreciatul pastor american R. Washington din Jacksonville, Florida a murit la doar 54 de ani din cauza cancerului, informeaza News4Jax. Pastorul lasa in urma sa o intreaga activitate desfasurata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )