Libnet.ro
UNICEF

21:30

Reusita lui Tiganasu de la CSMS Iasi, in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana (VIDEO)

B1 B1,
Reusita lui Tiganasu de la CSMS Iasi, in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana (VIDEO)

Site-ul 101greatgoals. com a inclus golul lui Tiganasu de la CSMSIasi in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana. Nu clipiti sau il ratati, e caracterizarea pe care. continuă pe B1

Un roman in topul celor mai buni designeri din lume

Topul celor mai buni designeri din lume a fost alcatuit de Business Insider in urma recomandarilor cititorilor cat si recomandarile staff-ului, publicatia insasi fiind in topul celor mai citite publicatii online din intreaga lume. Afla cine e acest designer.

ANALIZA Tu stii ce bei? Topul celor mai sanatoase ape minerale din Romania

Romania este una dintre cele mai cunoscute tari din lume la capitolul izvoarelor apelor minerale naturale. Aici gasesti cel mai mare numar de izvoare de buna calitate. Chiar si asa, nu inseamna ca toate apele comercializate sunt sanatoase, iar clientii trebuie sa tina cont, exact ca in cazul alimentelor, de mai multi factori.

LIVE Liga 1 U Cluj - CSMS Iasi 0-1

Etapa 31 a Ligii 1 are programate azi ultimele trei meciuri. in direct pe onlinesport. ro puteti urmari U Cluj - CSMS Iasi, Brasov - CFR Cluj si Viitorul - Bistrita.

LIVE Liga 1 U Cluj - CSMS Iasi 0-2 si Brasov - CFR Cluj 0-0

Etapa 31 a Ligii 1 are programate azi ultimele trei meciuri. in direct pe onlinesport. ro puteti urmari U Cluj - CSMS Iasi, Brasov - CFR Cluj si Viitorul - Bistrita.

U Cluj CSMS Iasi 0-2: nu exista viata fara licenta

Anuntata, vineri, ca nu mai are dreptul sa joace in Liga I si in sezonul viitor, Universitatea a pierdut, fara lupta, bifand prima infrangere dupa doua victorii consecutive.

Justin Bieber si Chris Brown, cei mai detestati cantareti din America

Americanii au votat: cei mai detestati cantareti sunt Chris Brown si Justin Bieber, potrivit unui sondaj realizat de institutul Public Policy Polling in Statele Unite. Pe primul loc in Topul celor mai.

ANALIZA: Tu stii ce bei? Topul celor mai sanatoase ape minerale din Romania

Romania este una dintre cele mai cunoscute tari din lume la capitolul izvoarelor apelor minerale naturale. Aici gasesti cel mai mare numar de izvoare de buna calitate. Chiar si asa, nu inseamna ca toate apele comercializate sunt sanatoase, iar clientii.

Victimele celor mai mari calamitati din istorie, petrecute in urma cu 43 de ani la Satu Mare, au fost omagiate

Directorul adjunct al Muzeului Judetean Satu Mare, Radu Ardelean, a facut o scurta prezentare a evenimentelor petrecute acum 43 de ani, cand s-a abatut asupra municipiului Satu Mare cele mai mari calamitati naturale din toata istoria consemnata in documente.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )