Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victimele celor mai mari calamitati din istorie, petrecute in urma cu 43 de ani la Satu Mare, au fost omagiate

Adevărul Adevărul,
Victimele celor mai mari calamitati din istorie, petrecute in urma cu 43 de ani la Satu Mare, au fost omagiate

Directorul adjunct al Muzeului Judetean Satu Mare, Radu Ardelean, a facut o scurta prezentare a evenimentelor petrecute acum 43 de ani, cand s-a abatut asupra municipiului Satu Mare cele mai mari calamitati naturale din toata istoria consemnata in documente. continuă pe Adevărul

Reusita lui Tiganasu de la CSMS Iasi, in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana (VIDEO)

Site-ul 101greatgoals. com a inclus golul lui Tiganasu de la CSMSIasi in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana. Nu clipiti sau il ratati, e caracterizarea pe care.

Un roman in topul celor mai buni designeri din lume

Topul celor mai buni designeri din lume a fost alcatuit de Business Insider in urma recomandarilor cititorilor cat si recomandarile staff-ului, publicatia insasi fiind in topul celor mai citite publicatii online din intreaga lume. Afla cine e acest designer.

ANALIZA Tu stii ce bei? Topul celor mai sanatoase ape minerale din Romania

Romania este una dintre cele mai cunoscute tari din lume la capitolul izvoarelor apelor minerale naturale. Aici gasesti cel mai mare numar de izvoare de buna calitate. Chiar si asa, nu inseamna ca toate apele comercializate sunt sanatoase, iar clientii trebuie sa tina cont, exact ca in cazul alimentelor, de mai multi factori.

Justin Bieber si Chris Brown, cei mai detestati cantareti din America.

Americanii au votat: cei mai detestati cantareti sunt Chris Brown si Justin Bieber, potrivit unui sondaj realizat de institutul Public Policy Polling in Statele Unite, informeaza b1. ro. Pe primul loc in Topul celor mai detestati cantareti se afla, cu un procent de 57%, rapperul Chris Brown a carui popularitate a scazut in anul 2009 ca urmare a violentelor asupra Rihannei. Locul doi este ocupat de tanarul Justin Bieber care, la numai 19 ani, este prezent in presa mai mult pentru scandalurile .

FOTO: Cum arata cei mai HIDOSI pesti din lume. Ce ati face daca i-ati vedea?.

Desi zombie si extraterestrii par sa detina monopolul in mintile tuturor celor obsedati de monstri si personaje hidoase, unele dintre cele mai inspaimantatoare creaturi traiesc pe fundul marilor si oceanelor si i-ar ingrozi pana si pe cei mai curajosi exploratori. Din galeria foto de mai sus veti afla cum arata cei mai urati pesti din lume. Dati click pe imagini pentru a citi toate informatiile! TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna mai: 1. Au ajuns americanii pe Luna? 10 DOVEZI .

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la unul dintre cele mai prestigioase premii din aviatia mondiala

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, informeaza.

Cel mai mare steag din LUME este oferit romanilor de Antena 3. Fii si tu o parte din acest record!

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. Daca si dumneavoastra va.

Protest spontan la Posta Romana: Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece pe teren

Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece luni pe teren, nemultumiti ca si-ar putea pierde locurile de munca, acestia sustinand ca singurele solutii identificate de conducerea Companiei Posta Romana sunt disponibilizarile si neplata orelor suplimentare lucrate, transmite Mediafax.

Ultimele pregatiri pentru Cartea Recordurilor. Antena 3 ofera Romaniei cel mai mare steag din lume

La sfarsitul lunii mai, Romania va intra in Cartea Recordurilor. Dupa cum stiti, Antena 3, in parteneriat cu fabricadesteaguri. eu, a realizat cel mai mare steag din lume, iar acum se fac ultimele pregatiri.

Cel mai mare TRICOLOR din lume va flutura pentru prima oara pe aerodromul de la Clinceni

Cel mai mare drapel din lume va fi desfasurat pe aerodromul de la Clinceni pe 27 mai. Se va intinde pe o suprafata de 7 hectare si va cantari 5 tone. Este campania initiata de Antena 3 si Fabrica de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )