Libnet.ro
UNICEF

08:15

Reuters: Alegerile parlamentare din Republica Moldova vor intari clijavul dintre Est si Vest. Politicienii din prim-plan se bucura de aceasta situatie

B1 B1,
Reuters: Alegerile parlamentare din Republica Moldova vor intari clijavul dintre Est si Vest. Politicienii din prim-plan se bucura de aceasta situatie

Alegerile parlamentare din Republica Moldova, care vor avea loc pe 24 februarie 2019, ar putea genera un Parlament difuz, intarind clivajul dintre fortele pro-ruse si cele pro-occidentale, intr-o vreme in care. continuă pe B1

VIDEO Mesajul unui candidat independent la alegerile din Republica Moldova: Dragi judecatori si procurori, daca nu-mi finantati campania, voi spune totul!

Un candidat independent la alegerile parlamentare din Republica Moldova in diaspora, in circumscriptia SUA-Canada a adresat intr-un video postat pe retelele de socializare un mesaj adresat elor din justitia moldoveneasca, informeaza Deschide. md. De profesie avocat, Viorel Savva le-a transmis celor din justitie cu care spune ca a lucrat de-a lungul timpului sa-i finanteze campania electroala, amenintand ca altfel imediat dupa alegeri va dezvalui informatii compromitatoare.

Prinsi cu sute de pachete de tigari de contrabanda in portbagaj. O parte dintre acestea provin din Republica Moldova

Doi barbati, de 35 si 44 de ani, sunt cercetati pentru contrabanda, dupa ce politistii au descoperit, in urma unui control de rutina in trafic, ca acestia transportau cu un autovehicul tigari neaccizate sau purtand timbre de acciza din Republica Moldova, pe care urmau sa le comercializeze in Galati.

Mai multe sectii de votare pentru alegatorii din stanga Nistrului vor fi reamplasate

Mai multe sectii de votare deschise pentru alegatorii din localitatile din stanga Nistrului, municipiul Bender si unele localitati ale raionului Causeni, pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, vor fi reamplasate in alte localitati. O decizie in acest sens a fost adoptata in sedinta de marti, 12 februarie, a Comisiei Electorale Centrale, transmite IPN.

Ipocrizie la nivel inalt! Ministerul de Externe din Rusia il acuza pe ambasadorul american de implicare in alegerile din Republica Moldova, dar uita de propaganda facuta de Vladimir Putin

Alegerile din Republica Moldova sunt atent urmarite de catre oficiali de cel mai inalt nivel de la Moscova care spera sa obtina un Parlament extrem de apropiat de interesele lor, dupa ce au reusit sa aiba din.

ANGHEL, PWC: Sapte din zece companii vor abrogarea Ordonantei 114

Sapte din zece companii vor abrogarea in intregime a Ordonantei 114, iar 52% intentioneaza sa sesizeze Comisia Europeana.

Descoperire socanta intr-o casa. Si-a gasit ambii parinti morti. Mama lui era spanzurata de pat

Un barbat din satul Putinesti, raionul Floresti, din Republica Moldova, a facut o descoperire macabra duminica. Cand a intrat in casa parintilor lui, care locuiau in aceeasi curte cu el, i-a gasit pe ambii.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )