Libnet.ro
UNICEF

20:45

Revedere emotionanta! Un adolescent i-a cunoscut, dupa 15 ani, pe cei care i-au salvat viata cand era bebelus

Antena3 Antena3,
Revedere emotionanta! Un adolescent i-a cunoscut, dupa 15 ani, pe cei care i-au salvat viata cand era bebelus

Un adolescent s-a intalnit, dupa 15 ani, cu familia care i-a salvat viata atunci cand abia se nascuse. Cele doua familii s-au intalnit pentru un test genetic. Anthony a fost. continuă pe Antena3

Fost director de servicii secrete, condamnat la 15 ani de inchisoare

Fostul director al serviciilor de informatii bulgare, Kirtcho Kirov, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru deturnare de fonduri publice in valoare de 2,6 milioane de euro, a anuntat marti.

CINE-I FRAIERUL? A pretins ca e seful CIA si a obtinut ACCES LA OPERATIUNI SECRETE. La doar 15 ani... Am devenit din ce in ce mai iritat de cat de CORUPT este guvernul american

Lui Kane Gamble, dupa cum ii spune si numele, ii place sa se joace. La 15 ani, nimic nu pare imposibil, nici macar functia de sef al CIA pe care si-a adjudecat-o cu succes. Cu succes la cei pe care.

CE 2018, patinaj artistic: Alina Zagitova (15 ani), campioana in proba individuala

La doar 15 ani si la primul ei an de seniorat, rusoaica Alina Zagitova a castigat medalia de aur in proba individuala a Campionatelor Europene de patinaj artistic de la Moscova, dupa ce a detronat-o pe dubla campioana europeana, conationala ei Evghenia Medvedeva, relateaza AFP.

Videoclipul zilei: Cum arata Borcea dupa 4 ani de inchisoare (VIDEO)

Un videoclip in care este prezentat Cristi Borcea, dupa patru ani de inchisoare, a fost incarcat marti pe YouTube. Acesta este surprins cand intra in Sala de Sedinta a Sectiei.

Videoclipul zilei: DE NERECUNOSCUT! Cum arata BORCEA dupa 4 ani de inchisoare (VIDEO)

Un videoclip in care este prezentat Cristi Borcea, dupa patru ani de inchisoare, a fost incarcat marti pe YouTube. Acesta este surprins cand intra in Sala de Sedinta a Sectiei.

Fostul sef al Serviciului bulgar de Informatii, condamnat la 15 ani de inchisoare

Fostul director al Serviciului National de Informatii SNI) bulgar, generalul Kircho Kirov, a fostcondamnat la 15 ani de inchisoare si la confiscarea a jumatate din averea pe care o detine, informeaza.

Modele de masini pe care soferii le-au cumparat noi si le-au tinut peste 15 ani

Unii soferi isi schimba rar masina, asa de rar ca o tin peste 15 ani. Bineinteles majoritatea celor care isi schimba rar masina prefera modelele japoneze. Compania de cercetare auto iSeeCars a analizat peste 650. 000 de masini vandute anul trecut,.

Cum a reusit un adolescent sa obtina accesul la operatiuni secrete din Afganistan si Iran

Kane Gamble este un adolescent britanic, in varsta 15 ani, care a convinsoperatori de apeluri ai unei companii de internet importante ca este John Brennan, la acea vreme director al CIA, pentru a obt.

Andra, anunt dupa 10 ani de casnicie cu Maruta: Nu exista familie perfecta!

Nu exista familie perfecta. Fiecare familie este diferita, functioneaza dupa regulile proprii, isi rezolva problemele, evolueaza. Absolut toate cuplurile au si momente de criza, iar a te certa e un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )