Libnet.ro
UNICEF

11:00

CE 2018, patinaj artistic: Alina Zagitova (15 ani), campioana in proba individuala

Hotnews Hotnews,
 CE 2018, patinaj artistic: Alina Zagitova (15 ani), campioana in proba individuala

La doar 15 ani si la primul ei an de seniorat, rusoaica Alina Zagitova a castigat medalia de aur in proba individuala a Campionatelor Europene de patinaj artistic de la Moscova, dupa ce a detronat-o pe dubla campioana europeana, conationala ei Evghenia Medvedeva, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Spaniolul Javier Fernandez, campion european la patinaj artistic

Spaniolul Javier Fernandez a castigat la individual titlul european pentru a 6-a oara consecutiv cu prilejul Campionatelor Europene de patinaj artistic de la Moscova, cu trei saptamani inainte de JO.

CINE-I FRAIERUL? A pretins ca e seful CIA si a obtinut ACCES LA OPERATIUNI SECRETE. La doar 15 ani... Am devenit din ce in ce mai iritat de cat de CORUPT este guvernul american

Lui Kane Gamble, dupa cum ii spune si numele, ii place sa se joace. La 15 ani, nimic nu pare imposibil, nici macar functia de sef al CIA pe care si-a adjudecat-o cu succes. Cu succes la cei pe care.

Doua romance care locuiesc in Italia au anuntat ca se casatoresc: Suntem impreuna de 15 ani

Liliana Craciun si Ramona Dinescu formeaza primul cuplu gay de romance care-si oficializeaza relatia in Italia. Se va intampla intr-o localitate din Sardinina. Cele doua spun ca sunt impreuna de 15 ani, iar pana acum si-au tinut relatia secreta. Primarul orasului in care cele doua locuiesc a precizat pentru mass-media italiana ca orice persoana, indiferent de orientarea sexuala, se poate casatori in orasul pe care-l administreaza.

Un copil de 15 ani din Salaj a murit din cauza gripei. Este a doua victima din acest sezon

Un adolescent de 15 ani din Salaj, care nu fusese vaccinat antigripal, a murit din cauza gripei. Este al doilea deces din acest sezon, dupa cel al femeii de 69 de ani din Bucuresti. in plus, numarul.

Visul frumos s-a incheiat in lacrimi: Pustoaica de 15 ani, eliminata la Australian Open. Declaratii emotionante

Marta Kostyuk 521 WTA) a ajuns la Melbourne drept o anonima si a parasit competitia in aplauzele frenetice ale publicului.

Adolescent de 15 ani ucis de gripa. Este a doua victima din acest sezon

Tanarul nu fusese vaccinat antigripal si nu era in evidenta medicilor cu alte afectiuni care sa-i fi agravat starea de sanatate.

Adolescentii de 15 ani dati disparuti dupa ce au fugit impreuna au fost gasiti

Cei doi minori din Hunedoara, pe care Politia i-a dat in urmarire nationala, dupa ce au plecat din familiile lor, suparati ca parintii nu sunt de acord cu prietenia lor, au revenit acasa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )