Libnet.ro
UNICEF

23:15

Revenire de senzatie in circuitul WTA. Un fost lider mondial se intoarce pe teren

România Liberă România Liberă,
Revenire de senzatie in circuitul WTA. Un fost lider mondial se intoarce pe teren

Kim Clijsters, fost lider WTA, a anuntat ca va reveni in circuit in 2020, dupa ce in ultimii ani a f. continuă pe România Liberă

Radu Cristescu, considerat protectorul afacerilor familiei Voiculescu, fost lider PMP, a fost numit secretar de stat la Ministerul Energiei Vezi cum l-a atacat pe Basescu chiar la o zi dupa numire

Radu- Mihai Cristescu este noul secretar de stat la Ministerul Energiei, potrivit unei decizii a premierului Viorica Dancila publicata miercuri in Monitorul Oficial. Cristescu este un personaj controversat, fost lider al PMP si fost presedinte al Agentiei Domeniului Statului, functie din care a fost demis deoarece ar fi sustinut ilegal interesele familiei Voiculescu. La doar o zi de la numirea in noua functie, Cristescu l-a atacat dur pe Traian Basescu, fostul sau sef pe linie politica.

Halep, data de gol de Ilie Nastase: Fostul lider mondial a dezvaluit de ce Simona va lucra iarasi cu Darren Cahill

Simona Halep 6 WTA) a inceput anul pe primul loc mondial, insa, in ciuda faptului ca a castigat Wimbledon, a inregistrat rezultate mai slabe in acest sezon, comparativ cu precedentul, in mai toate turneele la care a participat.

WTA: Dirk Dier o va pregati pe Angelique Kerber

Dirk Dier a primit acceptul din partea Federatiei germane de tenis DTB) de a se ocupa, ca antrenor interimar, de pregatirea jucatoarei Angelique Kerber, fost lider mondial, care va participa la turneul WTA de la Zhengzhou China), dotat cu premii totale de 1,5 milioane dolari, anunta dpa.

Un fost lider al gruparii Hezbollah a fost gasit mort in apartamentul sau din Beirut

Un fost oficial al gruparii libaneze Hezbollah, sustinuta de Iran, a fost gasit mort duminica in apartamentul sau din capitala Libanului, Beirut, a anuntat agentia de presa de stat din aceasta tara, citata de Reuters, scrie Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2211 seconds )