Libnet.ro
UNICEF

10:15

Revenirea la alegerea primarilor in doua tururi a fost respinsa in Comisia juridica din Senat

România Liberă România Liberă,
Revenirea la alegerea primarilor in doua tururi a fost respinsa in Comisia juridica din Senat

Senatorii din Comisia juridica au adoptat, luni, un raport de respingere la un proiect de lege care prevedea revenirea la alegerea primarilor din doua tururi, apartinand unor parlamentari PNL. continuă pe România Liberă

Revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, a fost respinsa in Comisia juridica din Senat

Senatorii din Comisia juridica au adoptat, luni, un raport de respingere la un proiect de lege care prevedea revenirea la alegerea primarilor din doua tururi, apartinand unor parlamentari PNL.

Comisia juridica a Senatului a respins proiectul PNL de alegere a primarilor in doua tururi. Ciolos, gasit vinovat

Comisia juridica a Senatului a adoptat luni, cu sase voturi pentru, 4 voturi impotriva si o abtinere un raport de respingere a initiativei PNL de alegere a primarilor in doua tururi, asa cum era pana in 2008.

Acuzatii de discriminare la Electrica: Doua candidaturi propuse de Ministerul Energiei pentru Consiliul de Administratie au fost acceptate chiar daca a fost depasit termenul de depunere, insa a fost respinsa candidatura depusa de un actionar pe motiv de

Procesul de numire a unor noi membri in Consiliul de Administratie al Electrica s-a lasat cu acuzatii de discriminare. Pe scurt, au fost acceptate candidaturile propuse de Ministerul Energiei, insa a fost respinsa cea a unui actionar minoritar, chiar daca toate trei au fost depuse cu intarziere, dupa termenul limita de depunere. Alexandru Botez, a carui candidatura pentru Consiliul de Administratie Electrica, a fost respinsa, a declarat pentru ziarul Bursa ca se considera discriminat, avertizand ca va merge astazi sau luni ca sa depuna o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. Vezi ce spune Electrica.

Atac la Londra: O persoana a murit si alte doua au fost ranite

O persoana a murit si alte doua au fost ranite luni seara, in urma unui atac comis in apropierea statiei de metrou Parsons Green din capitala britanica, informeaza Metro. co. uk. Potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )