Libnet.ro
UNICEF

07:15

Revin ploile in mai multe regiuni ale tarii. Prognoza meteo pentru inceputul lunii octombrie

B1 B1,
Revin ploile in mai multe regiuni ale tarii. Prognoza meteo pentru inceputul lunii octombrie

Inceputul lunii octombrie aduce ploi in mai multe regiuni ale tarii, in timp ce temperaturile vor marca, in zona de campie, o crestere de pana la 24 grade. Prognoza meteo pentru perioada 29 septembrie - 12. continuă pe B1

in curand, vom vedea mai multe aplicatii Google preinstalate pe Android

In ultimele zile au aparut zvonuri cum ca Google a inceput sa oblige creatorii de Androide sa preinstaleze mai multe aplicatii Google. Similar cu ceea ce vedem pe iOS, Google se pare ca isi doreste sa umple ecranul principal al viitoarelor dispozitive cu Android cu aplicatii proprietare. Cei de la The Next Web, prin intermediul The Information, au informatii de la o sursa sigura ca gigantul din Mountain View vrea sa-si vada mai multe servicii preinstalate pe fiecare Android, indiferent [].

Perchezitii la mai multe firme de paza pentru evaziune, in Bucuresti si Ilfov

Peste 80 de politisti efectueaza perchezitii la mai multe firme de paza de pe raza Capitalei si a judetului Ilfov, pentru evaziune fiscala, transmit sursele de presa.

Accident mortal: o maramuresanca a murit dupa ce i-au explodat in mana mai multe cartuse

O femeie din Maramures a murit dupa ce i-au explodat in mana mai multe cartuse. Ea a gasit munitia intr-un garaj in care a facut curatenie si a crezut ca este vorba de mai multe capse.

UPDATE Accident mortal: O maramuresanca a murit dupa ce i-au explodat in mana mai multe cartuse

O femeie din judetul Maramures a murit dupa ce i-au explodat in mana mai multe cartuse. Ea a gasit munitia intr-un garaj in care a facut curatenie si a crezut ca este vorba de mai multe capse.

Ebola face tot mai multe victime: numarul celor care au murit din cauza epidemiei se ridica la peste 3.000 de persoane

Cel mai recent bilant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) avertizeaza ca peste 3. 000 de persoane au murit in ultimele sase luni din cauza epidemiei de febra hemoragica Ebola, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2328 seconds )