Libnet.ro
UNICEF

12:45

Revine practica interimatul la Tarom. Ce scandaluri au pus din nou compania nationala pe butuci

Adevărul Adevărul,
Revine practica interimatul la Tarom. Ce scandaluri au pus din nou compania nationala pe butuci

Compania nationala aeriana Tarom revine la practica paguboasa a directorilor interimari, dupa ce si noul sef, numit in martie, si-a dat demisia recent. Situatia a fost declansata de faptul ca Guvernul nu i-a mai prelungit mandatul lui Werner Wolff, cel care in ultimii doi ani a adus compania pe linia de plutire. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana: Stabilitatea financiara a fost, din nou, afectata in 2018. Rectificarile s-au abatut de la regulile de interzicere a cresterii plafoanelor de deficit

Dupa mai multi ani de eforturi sustinute de consolidarea sectorului financiar, stabilitatea financiara a fost din nou afectata in 2018 de un set de initiative legislative ale Guvernului si Parlamentului, se arata intr-un raport al Comisiei Europene CE).

Ilie Nastase isi doreste sa devina din nou tata. Daca e fetita, va fi jucatoare de tenis!

Ilie Nastase a marturisit ca-si doreste sa devina din nou tata, iar daca va fi fetita, are deja planurile aranjate pentru viitorul ei. E dezamagit ca niciunul dintre urmasii sai nu i-a mostenit pasiunea pentru tenis, asa ca nu i-ar strica o micuta Simona Halep. Ilie Nastase pare ca e la a doua tinerete dupa [] .

Guvernul, din nou la un pas de blocaj

Mai sunt doar cateva ore pana cand interminatul ministrilor expira si inca nu avemun raspuns din partea presedintelui Klaus Iohannis. Aceasta situatiepoate duce la un nou blocaj. Spre.

Subiectele zilei: Abramburica saboteaza din nou admiterea la liceu. Parintii ii cer demisia; Documentul MEN care propune o reformare a sistemului de invatamant este plin de greseli; Trei elevi ai Colegiului Militar din Campulung Moldovenesc, cadeti la ac

Trei din patru romani sunt nemultumiti de infrastructura tarii. Autostrazile reprezinta principala prioritate pentru investitii. Romanii sunt cetatenii cei mai. Retea de prostitutie romaneasca, anihilata in Portugalia. 20 de femei eliberate. Autoritatile portugheze au destructurat o.

Masinile Google Street View vor strabate din nou Romania pentru a culege imagini proaspete

Masinile Google Street View vor strabate Romania in aceasta vara, pentru a actualiza imaginile din tara noastra disponibile pe Google Maps Street View. Preluarea de noi imagini demareaza la inceputul lunii iunie si se va concentra pe cele mai importante orase din Romania si zonelor adiacente acestora: din Bucuresti si Ilfov, Brasov si Valea Prahovei, Constanta si litoralul Marii Negre si pana la Iasi, Piatra Neamt, Cluj, Targu Jiu, Timisoara si Arad.

Ucigasul politistului din Timis, capturat. Era la un pas sa ucida din nou. Cum a fost gasit

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, pe o retea de socializare, un mesaj despre prinderea recidivistului din Timis. Acesta a ucis, in cursul zilei de duminica, un politist. Acum, foarte aproape de a comite o alta fapta teribila. Cum s-a petrecut totul? Ucigasul din Timis, prins in fapt de politisti Ionel Marcel Lepa a fost prins [] .

Business report: Pensiile, intre subzistenta si bunastare: 1,5 milioane de oameni iau cel mult 700 lei la pensie. Doar 9.600 de romani primesc peste 5.000 de lei; Cresc din nou facturile la energia electrica. Ce componenta o scumpeste

Brexit-ul a taiat jumatate din productia de masini in Marea Britanie si a redus locurile de munca in industrie. in aprilie, constructorii auto au asamblat sub 71. 000 de masini, cu 45% mai. Dezechilibrele Romaniei Sectorul alimentar: Cel mai mare deficit comercial din regiune si cea mai mare contributie la inflatia nationala. Romania are un potential undeva intre Italia si Polonia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )