Libnet.ro
UNICEF

18:15

Revine Sorin Grindeanu: Fostul premier, propus pentru sefia unei institutii cheie

B1 B1,
Revine Sorin Grindeanu: Fostul premier, propus pentru sefia unei institutii cheie

Divortul dintre Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea, si implicit, nu a fost unul de lunga durata. Fostul premier se pregateste sa revina in forta si este dat ca favorit pentru preluarea sefiei. continuă pe B1

Liviu Dragnea nu neaga varianta ca Sorin Grindeanu sa preia sefia ANCOM

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, la Parlament, ca este de acord cu schimbarea sefului Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) la doar cinci luni de la numire si nu a negat ca la sefia institutiei ar putea fi numit fostul premier Sorin Grindeanu, potrivit News. ro.

Liviu Dragnea nu neaga varianta ca Sorin Grindeanu sa preia sefia ANCOM

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus astazi, la Parlament, ca este de acord cu schimbarea sefului Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) si nu a negat ca la sefia institutiei ar putea fi numit fostul premier Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea nu neaga varianta ca Sorin Grindeanu sa preia sefia ANCOM

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, la Parlament, ca este de acord cu schimbarea sefului Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) la doar cinci luni de la numire si nu a negat ca la sefia institutiei ar putea fi numit fostul premier Sorin Grindeanu.

Ponta: Tudose a oprit un dezastru. La ce se refera fostul premier

Victor Ponta a salutat decizia Guvernului de a bloca TVA split. Fostul premier il acuza pe seful PSD Liviu Dragnea de aceasta aberatie economica venita din putul g.

Deputatul PSD Dumitru Chirita, fost electrician si sindicalist, a fost propus pentru functia de presedinte al ANRE/ Vicepresedinte va fi Zoltan Nagy-Bege, din partea UDMR

Deputatul PSD Dumitru Chirita a fost propus luni in cadrul comisiilor reunite de specialitate din Parlament pentru functia de presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), in conditiile in care mandatul de cinci ani al actualului presedinte, Niculae Havrilet, expira pe 23 octombrie. Pentru functia de vicepresedinte a fost propus Zoltan Nagy-Bege, iar functiile de membri in Comitetul de Reglementare al ANRE ar urma sa fie ocupate de Gheorghe Gabriel Gheorghe si Cornelia Sulger. Vezi in text cine sunt acestia.

Incepe batalia pentru sefia Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei: Sunt 21 de candidati, dintre care mai multi deputati, angajati ai ANRE, consilieri judeteni si experti

Parlamentul a primit pana luni 21 de candidaturi pentru functiile de presedinte, vicepresedinte si doua functii de membri simpli in Comitetul de Reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Numirile ar trebui facute in aceasta saptamana in conditiile in care mandatele presedintelui, vicepresedintelui si celor doi membri expira pe 23 octombrie. Potrivit unor surse HotNews. ro, exista si posibilitatea ca aceste mandate sa fie prelungite pana la numirea unor noi sefi, prin Ordonanta de Urgenta, in conditiile in care nu ar fi fost luata inca o decizie politica legata de numele viitorului presedinte. Pe lista candidatilor se afla actualii sefi ANRE, parlamentari, consilieri judeteni, angajati ai ANRE, angajati in companii energetice si specialisti.

Audieri pentru sefia ANRE

Parlamentarii din Comisia de Industrii ii vor audia astazi pe candidatii la sefia ANRE. La finalul lunii octombrie, se incheie mandatul presedintelui Niculae Havrilet, al vicepresedintelui Emil Calota si al membrilor Comitetului de Reglementare Gheorghe Barbu si Zoltan Nagy-Bege.

Social-democratul Dumitru Chirita, fost electrician si sindicalist, propus pentru functia de presedinte al ANRE

Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Energie ANRE) isi alege o noua conducere in contextul in care mandatul actualului presedinte, Niculae Havrilet, expira pe 23.

Cum l-a salvat ALDE pe ministrul Viorel Ilie, cercetat de DNA si propus pentru demitere: Am discutat cu premierul Tudose

Secretarul general al ALDE, Daniel Chitoiu, a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca nu au existat presiuni din partea premierului Mihai Tudose sau a altcuiva pentru inlocuierea ministrului Viorel Ilie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )