Libnet.ro
UNICEF

06:45

REVISTA BLOGURILOR: Cea mai frunoasa campanie care te indeamna sa vii la vot

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR: Cea mai frunoasa campanie care te indeamna sa vii la vot

Victorkapra prezinta 13 minute si 45 de secunde de clipuri virale care s-au remarcat in ultima luna. Cristin Florea vorbeste despre cea mai frunoasa campanie care te indeamna sa vii la vot. Adela Parvu prezinta o casa moderna,calda si luminoasa. Dragos Asaftei publica un fotoreportaj relizat in timpul ninsorii din Bucuresti. Iar Zoso vorbeste despre fetele care asteapta printul visat. continuă pe România Liberă

REVISTA BLOGURILOR: S-a deschis Salonul Auto Bucuresti Accesorii

Claudiu Ciobanu anunta ca s-a deschis Salonul Auto Bucuresti Accesorii. Cristian Florea prezinta cea mai usoara explicatie pentru paid, owned si earned. Iar Zoso spune ce patesc numerosi parinti cand le dau cadouri copiilor.

Conde Nast Traveler a desemnat cea mai frumoasa insula din lume in 2014

Publicatia Conde Nast Traveler a acordat anul acesta titlul de cea mai frumoasa insula din lume unei bucati de pamant care adaposteste una dintre minunile naturale ale lumii incluse in patrimoniul UNESCO.

25 octombrie 2014, ziua cu cea mai timpurie depunere de zapada din Bucuresti. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Chiar daca in Romania s-au inregistrat ninsori si mai devreme de 25 octombrie, ziua de sambata va ramane in istoria masuratorilor meteo ca fiind cu cea mai recenta depunere de zapada in Capitala. Specialistii au anuntat ca vremea rece se va mentine rece pana miercuri, dupa care temperaturile se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada.

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

FOTO VIDEO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

Cea mai scazuta temperatura din tara, inregistrata la Miercurea Ciuc, unde au fost minus opt grade

Statia meteo Miercurea Ciuc a inregistrat luni cea mai scazuta temperatura a acestei zile din tara, mercurul termometrelor coborand pana la minus 8 grade Celsius, relateaza Agerpres. Potrivit meteorologilor de.

Minus 8 grade Celsius la Miercurea Ciuc, unde s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara

Cea mai scazuta temperatura din acest an a fost inregistrata luni la Miercurea Ciuc, unde mercurul din termometre a coborat pana la minus opt grade Celsius.

Cea mai scazuta temperatura din tara, inregistrata la Miercurea Ciuc

Statia meteo Miercurea Ciuc a inregistrat luni cea mai scazuta temperatura a acestei zile din tara, mercurul termometrelor coborand pana la minus 8 grade Celsius. Potrivit meteorologilor de la statia meteo.

Harghita: Minus 8 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Statia meteo Miercurea Ciuc a inregistrat luni cea mai scazuta temperatura a acestei zile din tara, mercurul termometrelor coborand pana la minus 8 grade Celsius, transmite Agerpres.

Vineri, cea mai redusa lichiditate din ultimele trei saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis vineri in scadere, cu cea mai redusa lichiditate a pietei din ultimele trei saptamani, dezmortita de actiunile din energie si titlurile Erste EBS), in timp ce transferurile cu titlurile Fondul Proprietatea FP) s-au situat la minimul unei perioade de o luna, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )