Libnet.ro
UNICEF

23:15

REVISTA PRESEI: Cum arata si ce poate sa faca sistemul sol-aer Buk ce a doborat avionul Boeing 777 in Ucraina

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Cum arata si ce poate sa faca sistemul sol-aer Buk ce a doborat avionul Boeing 777 in Ucraina

Adevarul explica cum arata si ce poate sa faca sistemul sol-aer Buk, care ar fi provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina. Gandul anunta ca pe lista pasagerilor din avionul prabusit in estul Ucrainei nu se aflau si romani. Ziarul Financiar titreaza ca nici salariile de 2. 000 euro nu-i mai conving pe tineri sa stea in tara. Capital scrie ca productia mai slaba de cereale va trage in jos cresterea economica din acest an. Evenimentul Zilei relateaza ca au fost trase focuri de arma impotriva unor ucrainieni care au patruns ilegal in Romania. Wall-street arata ca patru tari din Orientul Mijlociu se afla in conflict. Sport. ro scrie ca atacantul care a dat 30 de goluri in 40 de meciuri in ultimii 2 ani are emotii pentru mutarea la Steaua. continuă pe România Liberă

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care a provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care ar fi provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

REVISTA PRESEI: Cum poate profita Romania de conflictele din Ucraina si Orientul Mijlocu

Adevarul scrie despre cum poate profita Romania de conflictele din Ucraina si Orientul Mijlocu. Gandul arata cum CNADNR are nevoie de sapte experti cheie pentru opt kilometri inexistenti de autostrada. Capital anunta cati bani recupereaza statul de la infractori. Evenimentul Zilei scrie despre blestemul celor 300 de mii de pagubiti FNI si al sindicalistilor Petromservice. Hotnews prezinta cariera baronului de Mehedinti, Adrian Duicu: Note de 2, 3 si 4 in liceu, doctor in stiinte militare dupa intrarea in PSD. Ziarul Financiar dezvaluie cine este Ioana Petrescu, personajul principal al ultimelor 24 de ore, cum l-a intalnit pe Victor Ponta si cum a ajuns ministrul Finantelor. Ziare. com arata cine sunt separatistii din Ucraina, cum ii pregateste Rusia si cum mor pe capete degeaba. Sport. ro scrie despre bugetul alocat nationalei Germaniei.

Avion doborat in Ucraina Tot mai multi specialisti occidentali confirma ca avionul ar fi fost doborat de sistemul sol-aer Buk. Complexul, creatie sovietica, poate lansa rachete pana la 25 km altitudine

Informatia lansata de consilierul ministrului ucrainean de interne Anton Gherasenko ca avionul malaezian prabusit pe teritoriul Ucrainei a fost doborat de tiruri ale unui sistem de rachete antiaeriene Buk este sustinuta de tot mai multi specialisti militari din Occident, sustine The Guardian. Sistemul Buk e un sistem de aparare antiaerian de origine sovietica si se remarca printr-o operabilitate extraordinara putand fi pregatit in cateva minute pentru lansare. Racheta Buk, cunoscuta in Occident drept SA-11 sau SA-17, este o racheta de mari dimensiuni care se lanseaza de la sol si care poate atinge o altitudine maxima cuprinsa intre 11-25 km si o distanta de 42 de kilometri.

REVISTA PRESEI: Cine este personajul-cheie din spatele noilor descoperiri de petrol ale Petrom

Gandul arata care au fost argumentele ce i-au convins pe parlamentari sa voteze in unanimitate proictul de lege privind reducerea CAS. Capital prezinta topul celor mai mari santiere din Bucuresti. Hotnews explica cum isi da Romania cu stangul in dreptul la nominalizarea comisarului european. Ziarul Financiar dezvaluie cine este personajul-cheie din spatele noilor descoperiri de petrol ale Petrom. Adevarul anunta ca ruta cea mai scurta spre Grecia, prin Vama Makaza, e redeschisa de joi dupa-amiaza traficului. Wall-Street arata cum ar fi evoluat salariile sefilor marilor companii listate din Romania daca ar fi fost platiti ca in vest. Ziare. com scrie despre cum hranesc niste tineri sarmanii din Cluj. Sport. ro anunta care sunt posibilele aversare ale Stelei inainte de play-off.

REVISTA PRESEI: Romania este la periferia UE dupa numarul de IMM-uri la mia de locuitori

Adevarul prezinta o galerie foto cu romanul din fruntea defilarilor de Ziua Frantei. Ziarul financiar arata ca Romania este la periferia UE dupa numarul de IMM-uri la mia de locuitori. Evenimentul scrie despre partidul, Securitatea si tovarasul Bobu, inmormantat luni in Cimitirul Ghencea 2-Domnesti. Capital anunta ca Fondul Proprietatea a rascumparat actiuni proprii in valoare de 9,7 milioane lei. Ziare. com prezinta un intervu cu profesorul Mircea Miclea, care arata cum sunt mintiti elevii. Hotnews vorbeste despre trei subiecte mari cu sonorul mic. Sport. ro spune ca Marica se imbogateste daca rupe plasele sezonul acesta. Prosport. ro anunta ca Simona Halep este tot mai aproape de primul loc al sezonului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )