Libnet.ro
UNICEF

11:15

REVISTA PRESEI. Povesti din trafic, scrise de politistul Marian Godina, in cartea sa

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Povesti din trafic, scrise de politistul Marian Godina, in cartea sa

In ziarele de vineri citim fragmente din cartea scrisa de politistul Marian Godina, dar si explicatia pentru care presedintele Iohannis si-a pierdut like-urile, de pe pagina sa oficiala de Facebook. continuă pe România Liberă

Cad primele capete dupa dezvaluirile facute de politistul Marian Godina: femeia care l-a reclamat si-a dat demisia din ATOP

Scandalul declansat la Brasov, dupa dezvaluirile facute de politistul Marian Godina incep sa produca efecte.

Miting de sustinere pentru politistul Marian Godina. Cine e femeia care l-a reclamat

Un miting de sustinere pentru politistul Marian Godina a fost anuntat pentru sambata, in Piata Universitatii din Bucuresti, opinia publica reactionand la dezvaluirile facute de acesta pe retelele de socializare. Iata inde.

Politistul Marian Godina il acuza pe seful IPJ Brasov, Ioan Aron, ca l-ar fi umilit intr-o discutie care a precedat inchiderea paginii sale de Facebook, acum un an: Te masturbezi cand citesti comentarii de la femei?

Politistul Marian Godian il acuza pe seful Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, chestorul Ioan Aron, ca l-ar fi umilit intr-o discutie care a precedat inchiderea paginii sale de Facebook, in august 2015. HotNews. ro a incercat sa obtina un punct de vedere de la Politia Brasov, dar purtatorul de cuvant al institutie, comisarul sef Liviu Naghi, este in concediu iar persoana catre care am fost indrumati nu a putut fi contactata telefonic.

UPDATE Politistul Marian Godina revine si anunta ca nu mai demisioneaza

Politistul Marian Godina a revenit marti asupra deciziei si a anuntat, tot pe Facebook, ca nu mai demisioneaza, in conditiile in care nu el este subiectul corpului de control trimis marti de Inspectoratul General al Politiei Romane la Brasov.

Reactia Politiei si ATOP la tentativa de trafic de influenta denuntata de politistul Marian Godina

Inspectoratul Judetean de Politie Brasov a transmis astazi un punct de vedere referitor la postarea pe pagina de Facebook a politistului Marian Godina, in care acestadezvaluia cum un sef i-a cerut sa inchida ochii in cazul in care a sanctionat un sofer care nu a respectat acordarea prioritatii la o trecere de pietoni.

Luana Minea, care l-a amenintat pe politistul Marian Godina, a demisionat din Autoritatea de Ordine Publica

Luana Minea, membra a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica ATOP) Brasov si implicata in scandalul politistului Marian Godina, si-a dat demisia din acest for.

Femeia care l-a reclamat pe politistul Marian Godina s-a suspendat si din functia de director la Crucea Rosie

Consilierul judetean PSD Luana Minea s-a suspendat si din functia de director al filialei Brasov a Crucii Rosii, dupa ce miercuri si-a dat demisia din functia de membru al Autoritatii Publice de Ordine ATOP).

REVISTA PRESEI. Patru initiative ale romanilor care au schimbat legislatia

Ziarele de joi scriu despre patru initiative ale societatii civile, care au reusit sa schimbe legi, anul trecut, dar si despre cazul imbolnavirilor bebelusilor din Arges.

REVISTA PRESEI. Organizatiile de la Rosia Montana acuza: Suntem plimbati si trimisi de la o usa la alta, de la un minister la altul

In ziarele de miercuri citim despre comunitatea din Rosia Montana, care ii acuza pe ministrii Culturii si Mediului ca nu i-a permis participarea la consultarile privind viitorul localitatii, cat si despre intarzierile la lucrarile de modernizare a caii ferate de pe Coridorul IV.

REVISTA PRESEI 18.02.2016

ADEVARUL *Bacteria ucigasa de la Arges a omorat bebelusi dupa ce a fost tratata gresit Zeci de copii cu problemele digestive care au ucis pana acum trei prunci sunt internati in spitalele din Arges. Tot de aici au fost adusi si bebelusii internati in stare grava la Spitalul bucurestean Marie Curie. Trei au murit pana acum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )