Libnet.ro
UNICEF

01:05

REVISTA PRESEI. Presedintele ASF nu demisioneaza: Mandatul imi expira la inceputul lui 2018

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Presedintele ASF nu demisioneaza: Mandatul imi expira la inceputul lui 2018

Ziarele de marti scriu despre presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) care a anuntat ca nu va demisiona si care explica de ce nu poate interveni in stabilirea preturilor sau tarifelor RCA, dar si despre modul in care premierului Dacian Ciolos a fost primit la Bruxelles. continuă pe România Liberă

INTERVIU Misu Negritoiu, presedintele ASF: De ce as lua in calcul o demisie? Nu putem sa plafonam RCA-ul si nu putem sa intervenim pe preturi si tarife, pentru ca am incalca legislatia UE/Le-am cerut asiguratorilor RCA sa-si refaca tarifele, dar daca nu

ASF nu poate plafona tariful RCA, cum au cerut unii transportatori, si nu poate interveni asupra preturilor pentru ca ar fi o incalcare a normelor UE, in conditiile in care preturile RCA s-au liberalizat in anul 2007 odata cu aderarea la UE, declara intr-un amplu interviu pentru HotNews. ro Misu Negritoiu, presedintele ASF. Autoritatea le-a cerut asiguratorilor sa-si refaca modul de calcul al tarifelor RCA, dar daca acestia nu le refac, ASF nu poate sa-i sanctioneze, spune Negritoiu. Cliseul ca RCA-ul la camioane a crescut cu 300% nu este adevarat, declara Negritoiu. Seful ASF sustine ca au existat cresteri dar la nivel de notificare, nu de contracte, iar cresterea de 300-400% a fost numai la un asigurator, care si-ar fi corectat deja tarifele. Vezi in articol ce spune Misu Negritoiu despre eventuala sa demisie si ce le cere ASF asiguratorilor RCA intr-o scrisoare obtinuta de HotNews. ro.

REVISTA PRESEI 19.12.2015

ADEVARUL *Legea darii in plata a fost intoarsa la Parlament, pentru reexaminare, de catre presedintele Iohannis Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, Parlamentului, cererea de reexaminare asupra legii privind stingerea creditelor prin darea in plata a imobilelor ipotecate, anunta Administratia Prezidentiala.

REVISTA PRESEI 21.12.2015

ADEVARUL *Turcia anunta retragerea trupelor sale din Irak Turcia a anuntat sambata seara ca va continua retragerea trupelor sale din Irak, la o zi dupa discutia telefonica dintre Barack Obama si Recep Tayyip Erdogan, in care presedintele american l-a indemnat pe omologul sau turc sa ia o astfel de decizie pentru a reduce tensiunile dintre cele doua tari vecine.

VIDEO Misu Negritoiu, presedintele ASF, la Adevarul Live: Plafonarea scumpirii RCA nu este posibila

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, a declarat la Adevarul Live ca a ajuns la cateva compromisuri in negocierile cu transportatorii, insa plafonarea scumpirii RCA ar incalca tratatele internationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )