Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Misu Negritoiu, presedintele ASF, la Adevarul Live: Plafonarea scumpirii RCA nu este posibila

Adevărul Adevărul,
VIDEO Misu Negritoiu, presedintele ASF, la Adevarul Live: Plafonarea scumpirii RCA nu este posibila

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, a declarat la Adevarul Live ca a ajuns la cateva compromisuri in negocierile cu transportatorii, insa plafonarea scumpirii RCA ar incalca tratatele internationale. continuă pe Adevărul

INTERVIU Misu Negritoiu, presedintele ASF: De ce as lua in calcul o demisie? Nu putem sa plafonam RCA-ul si nu putem sa intervenim pe preturi si tarife, pentru ca am incalca legislatia UE/Le-am cerut asiguratorilor RCA sa-si refaca tarifele, dar daca nu

ASF nu poate plafona tariful RCA, cum au cerut unii transportatori, si nu poate interveni asupra preturilor pentru ca ar fi o incalcare a normelor UE, in conditiile in care preturile RCA s-au liberalizat in anul 2007 odata cu aderarea la UE, declara intr-un amplu interviu pentru HotNews. ro Misu Negritoiu, presedintele ASF. Autoritatea le-a cerut asiguratorilor sa-si refaca modul de calcul al tarifelor RCA, dar daca acestia nu le refac, ASF nu poate sa-i sanctioneze, spune Negritoiu. Cliseul ca RCA-ul la camioane a crescut cu 300% nu este adevarat, declara Negritoiu. Seful ASF sustine ca au existat cresteri dar la nivel de notificare, nu de contracte, iar cresterea de 300-400% a fost numai la un asigurator, care si-ar fi corectat deja tarifele. Vezi in articol ce spune Misu Negritoiu despre eventuala sa demisie si ce le cere ASF asiguratorilor RCA intr-o scrisoare obtinuta de HotNews. ro.

Deputatul Adrian Gurzau: Oricine e mai bun decat Misu Negritoiu la ASF

Deputatul Miscarii Populare Adrian Gurzau apreciaza ca oricine este mai bun decat Misu Negritoiu, la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), in contextul in care, in media, au aparut scenarii despre inlocuirea acestuia.

Scenariu de lucru: Ionut Dumitru, luat in calcul pentru inlocuirea lui Misu Negritoiu la ASF

Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, este luat in calcul pentru o eventuala inlocuire a lui Misu Negritoiu la sefia Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), au declarat pentru HotNews. ro surse mediile politice si financiare. Ionut Dumitru e un scenariu de lucru, dar o eventuala inlocuire e dificila a lui Negritoiu e dificila, pentru ca e nevoie de vot in Parlament. Dar nemultumirea fata de Negritoiu exista, au declarat sursele citate. Ionut Dumitru a declarat pentru HotNews. ro ca nu a fost contactat de nimeni in aceasta chestiune: Am un mandat la Consiliul Fiscal pina 2019 si vreau sa-l duc pina la capat.

Ducu Bertzi aduce colindele si traditiile din Maramures la Adevarul Live, de la ora 14.00

Iarna fara colinde nu-i iarna. Iar colindele fara Ducu Bertzi nu se intampla. Cu acest gand, cantautorul este invitat la Adevarul Live, marti, 22 decembrie, de la ora 14. 00, pentru o sesiune de cantari din zona sa natala, dar si multe povesti despre Craciunul serbat in Sighetul Marmatiei.

Despre globetrotting, voluntariat si calatorii, la Adevarul live de la 13:00, cu Razvan Pascu si Bogdan Veselovski

Astazi, la Adevarul Live de la 13:00 ii avem invitati in platou pe Razvan Pascu, consultant in marketing turistic, si Bogdan Veselovshi, globetrotter, autostopist si voluntar care s-a intors recent din Africa, unde a predat timp de un an de zile intr-un sat din Malawi.

Paula Seling lanseaza albumul Povesti de iarna in direct, la Adevarul Live

Paula Seling lanseaza astazi albumul Povesti de iarna, care va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul, la un pret special de 9,99 lei. Artista va fi prezenta in studioul Adevarul Live, unde va povesti despre sarbatorile sale, dar si despre acest prim album de compozitie.

Surse: Misu Negritoiu ar putea fi inlocuit din fruntea ASF

Seful Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, ar putea fi inlocuit de presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru.

Va fi schimbat Misu Negritoiu de la conducerea ASF?

Dupa protestul de amploare al transportatorilor, de saptamana trecuta, unele surse afirma ca presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ar putea fi inlocuit din functie.

REVISTA PRESEI. Presedintele ASF nu demisioneaza: Mandatul imi expira la inceputul lui 2018

Ziarele de marti scriu despre presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) care a anuntat ca nu va demisiona si care explica de ce nu poate interveni in stabilirea preturilor sau tarifelor RCA, dar si despre modul in care premierului Dacian Ciolos a fost primit la Bruxelles.

ProConsul lanseaza Lumina de Craciun, in premiera, la Adevarul Live, de la ora 15.00

In aceasta iarna, trupa ProConsul a pregatit un colind special si un videoclip pentru piesa Lumina de Craciun, un proiect Proconsul feat Connect-R, Raluka Rucsy Blaxy Girls) - by Simplu Production impreuna cu Alexander Mayo, Edy Sanda si corul Scolii Romano-Finlandeze.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )