Libnet.ro
UNICEF

01:05

Revista Time a publicat lista celor mai influente 100 de personalitati din lume in 2019

Antena3 Antena3,
Revista Time a publicat lista celor mai influente 100 de personalitati din lume in 2019

Revista Time a publicat lista celor mai influente 100 de personalitati din lume. Printre ele se numara politicieni, oameni de afaceri, ziaristi dar si sportivi si artisti. Cele 100 de nume nu sunt ierarhizate. continuă pe Antena3

Mohamed Salah a fost inclus de revista TIME in topul celor mai influenti 100 de oameni din lume

Mohamed Salah 26 de ani) a fost inclus de revista TIME in topul celor mai influenti 100 de oameni din lume, iar in numarul din aceasta saptamana, egipteanul a atins un subiect delicat din Orientul Mijlociu, referitor la drepturile femeilor.

Donatii de 300 de milioane de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame, din partea celor mai bogate familii din Franta

Familiile Arnault si Pinault, doua dintre cele mai bogate familii din Franta, au anuntat deja ca vor dona 200, respectiv 100 de milioane de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame din Paris, care a fost mistuita de incendiul izbucnit luni.

Cine este Oase, alaturi de care CRBL a castigat Asia Express: topul celor mai tari momente cu ei din show VIDEO

CRBL si Oase sunt castigatorii Asia Express Drumul Elefantului, iar daca pe primul este cunoscut publicului larg, prietenul lui a aparut de nicaieri, insa a cucerit telespectatorii, fiind unul dintre cei mai apreciati concurenti din sezonul 2 al reality show-ului de la Antena 1.

HOROSCOP. Topul celor mai independente zodii

Unele zodii se nasc independente, gandesc intotdeauna pentru ele insele si nu sunt usor de influentat. Te numeri printre ele? HOROSCOP. Iata care sunt cele mai independente 6 zodii: HOROSCOP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )