Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

REVOLTA impotriva PRO TV! Premiul cel mare de la Ninja Warrior nu a fost acordat

B1 B1,
REVOLTA impotriva PRO TV! Premiul cel mare de la Ninja Warrior nu a fost acordat

Premiul cel mare de la Ninja Warrior, emisiune difuzata de PRO TV, nu a fost acordat, desi pentru el s-au luptat 250 de persoane. Desi 25 de persoane s-au luptat pentru castigarea sumei de 100. 000 de euro si. continuă pe B1

Premiera TV: marele premiu al show-ului Ninja Warrior Romania nu a fost acordat. Telespectatorii, suparati pe Pro TV

Show-ul Ninja Warrior Romania, in care s-au luptat 25 de concurenti, s-a incheiat fara ca premiul cel mare, de 100. 000 de euro, sa fie adjudecat. in schimb, unul dintre tineri a primit o medalie, fiind desemnat cel mai bun sportiv. Fanii emisiunii nu au fost insa deloc incantati de deznodamant si au criticat postul Pro TV.

Fiul cel mare al lui Jamal Khashoggi a fugit din Arabia Saudita

Salah bin Jamal Khashoggi, fiul cel mare al jurnalistului ucis, Jamal Khashoggi, a parasit Arabia Saudita si a sosit in Statele Unite, a declarat pentru CNN o sursa apropiata familiei. Salah bin Jamal Khashoggi.

Premiera! S-au luptat la Ninja Warrior, dar nu a castigat niciunul cei 100.000 de euro!

Premiera in lumea televiziunii din Romania. Pentru prima data, premiul cel mare intr-o emisiune concurs nu a fost acordat la final. Finalistii Ninja Warrior s-au luptat pentru 100. 000 de euro, dar au plecat acasa fara niciun ban.

CUTREMUR. Ce spun seismologii despre cutremurul cel mare

Seismologii spun ca un cutremur mare are loc cam o data la 100 de ani. Avand in vedere ca ultimul cutremur de mare magnitudine a avut loc im 1977, specialistii se asteapta la tensiuni crescande in zo.

ştiri de la B1

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )