Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fiul cel mare al lui Jamal Khashoggi a fugit din Arabia Saudita

Antena3 Antena3,
Fiul cel mare al lui Jamal Khashoggi a fugit din Arabia Saudita

Salah bin Jamal Khashoggi, fiul cel mare al jurnalistului ucis, Jamal Khashoggi, a parasit Arabia Saudita si a sosit in Statele Unite, a declarat pentru CNN o sursa apropiata familiei. Salah bin Jamal Khashoggi. continuă pe Antena3

Fiul jurnalistului Jamal Khashoggi a parasit Arabia Saudita. Salah bin Jamal Khashoggi a ajuns n SUA

Fiul cel mare al jurnalistului asasinat Jamal Khashoggi a parasit Arabia Saudita si a ajuns in SUA, conform unei surse apropiate de familie, relateazaCNN.

Fiul lui Jamal Khashoggi a parasit Arabia Saudita, cu ajutorul lui Mike Pompeo

Fiul cel mare al jurnalistului saudit ucis la Istanbul s-a mutat in Statele Unite, au anuntat surse apropiate familiei sale. Ajutat de secretarul de Stat american Mike Pompeo, el a plecat din Arabia Saudita a doua zi de la intalnirea avuta cu regele Salman si printul mostenitor Mohammad din Salman.

Financial review Prima pagina a presei straine: Apropiata a lui Macron, numita rector al Academiei dupa ce regulile au fost schimbate. Sir Philip Green, ajuns n mijlocul unui scandal de hartuirie sexuala. Fiul cel mare al jurnalistului Jamal Khashoggi a

Les Echos: O apropiata a lui Macron, numita rector al Academiei dupa ce regulile au fost schimbate * Financial Times: Sir Philip Green, miliardar, ajuns in mijlocul unui scandal legat de posibile hartuiri sexuale * The Guardian: Fiul cel mare al jurnalistului Jamal Khashoggi a parasit Arabia Saudita * Plus alte stiri pe scurt. Lectura placuta!.

Fiul jurnalistului ASASINAT si TRANSAT in Consulatul Arabiei Saudite, fata in fata cu cel care este considerat CALAUL lui Jamal Khashoggi (VIDEO)

Intalnire soc la Riad. Fiul lui Jamal Khashoggi, Salah, s-a aflat fata in fata cu printul mostenitor saudit, Mohammed bin Salman, despre care se crede ca se afla in spatele asasinarii jurnalistului in.

Erdogan expune etapele asasinarii jurnalistului Jamal Khashoggi

ACTUALIZARE: Erdogan promite rudelor lui Khashoggi elucidarea crimei Seful statului turc, Recep Tayyip Erdogan, a sunat marti rude ale jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, carora le-a promis sa faca totul pentru a elucida uciderea acestuia acestuia in consulatul tarii sale la Istanbul, a declarat o sursa de la presedintia turca pentru AFP. ------ Erdogan a infatisat cronologia operatiunii de asasinare a disidentului Jamal Khashoggi, despre care a spus ca a fost una planificata, conform 'indiciilor solide ' de care dispun pana in prezent autoritatile turce.

Erdogan cere Arabiei Saudite sa dezvaluie cine a ordonat asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi

Presedintele Recep Tayyip Erdogan a cerut vineri Arabiei Saudite sa dezvaluie cine a dat ordinul asasinarii jurnalistului Jamal Khashoggi, precum si locul in care se afla corpul acestuia, spunand ca Turcia avea mai multe informatii despre caz decat a impartasit pana acum, relateaza Reuters, citata de Mediafax.

Arabia Saudita admite ca uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi a fost premeditata

Procurorii sauditi au afirmat ca persoanele suspectate de uciderea jurnalistului saudit disident Jamal Khashoggi, colaborator al Washington Post, in consulatul saudit din Istanbul, pe data de 2 octombrie, a fost un act premeditat, relateaza DW.

Sefa CIA a ascultat inregistrarea AUDIO a torturarii si asasinarii jurnalistului saudit Jamal Khashoggi. INCREDIBIL ce a putut auzi...

Servciile secrete americane par sa fi intrat in posesia unor dovezi audio privind uciderea cu brutalitate a jurnalistului Jamal Khashoggi in Consulatul Arabiei Saudite din Istanbul. Sefa Agentiei Centrale de.

Washington Post: Directoarea CIA a ascultat inregistrarea audio a asasinarii jurnalistului saudit Jamal Khashoggi

Directoarea Agentiei Centrale de Informatii din Statele Unite, Gina Haspel, a ascultat inregistrarea audio ce ar fi surprins interogarea si uciderea jurnalistului saudit disident Jamal Khashoggi in consulatul Arabiei Saudite din Istanbul pe data de 2 octombrie, scrie cotidianul american Washington Post.

Sefa CIA, Gina Haspel, a ascultat nregistrarea audio cu interogarea si uciderea ziaristului saudit Jamal Khashoggi (surse)

Autoritatile turce i-au prezentat sefei CIA, Gina Haspel, inregistrari audio si video legate de asasinarea ziaristului saudit Jamal Khashoggi, scrie AFP. Printre acestea a figurat inclusiv o inregistrare audio cu interogarea si uciderea sa, afirma Washington Post, preluat de cotidianul turc Hurriyet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )