Libnet.ro
UNICEF

14:30

REVOLTA in Parlamentul European: Se cere sistarea finantarii Republicii Moldova, dupa adoptarea votului mixt

B1 B1,
REVOLTA in Parlamentul European: Se cere sistarea finantarii Republicii Moldova, dupa adoptarea votului mixt

Partidul Popular European, cel mai important grup politic al Parlamentului European a facut solicitari catre Comisia Europeana pentru a opri finantarea Republicii Moldova si revizuirea Acordului de Asociere cu. continuă pe B1

Parlamentul Republicii Moldova a aprobat sistemul electoral mixt, prin care jumatate dintre deputati vor fi alesi uninominal. Mitinguri simultane la Chisinau - pro si contra acestei decizii

Parlamentul Republicii Moldova a aprobat, joi proiectul privind sistemul electoral mixt, informeaza presa de la Chisinau.

VIDEO+FOTO. Parlamentul Republicii Moldova a aprobat sistemul electoral mixt, prin care jumatate dintre deputati vor fi alesi uninominal. Mitinguri simultane la Chisinau - pro si contra acestei decizii

Parlamentul Republicii Moldova a aprobat, joi proiectul privind sistemul electoral mixt, informeaza presa de la Chisinau.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, cere negocierea statutului Transnistriei ca parte a statului moldovean

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a solicitat, duminica, negocierea statutului Transnistriei ca parte a Republicii Moldova, informeaza agentia de stiri TASS.

Presedintele Republicii Moldova cere negocierea statutului Transnistriei

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a cerut, duminica, negocierea statutului Transnistriei ca parte a Republicii Moldova, informeaza agentia de stiri TASS, citata de Agora. Este important sa.

Presedintele Republicii Moldova a promulgat legea privind trecerea la votul mixt, dupa ce aceasta a fost aprobata in Parlament

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat joi, pe Facebook, ca a promulgat legea privind trecerea de la sistemul de vot uninominal la cel mixt. Asta desi mai multi oameni au protestat in fata Parlamentului fata de modificarea sistemului de vot, iarComisia de la Venetia si UE au cerut Moldovei sa nu renunte la votul uninominal.

Persiflarea recomandarilor Uniunii Europene - cazul Republicii Moldova

Parlamentul Moldovean a votat in lectura finala sistemul mixt de vot cu o larga majoritate, de 74 voturi din cele 101 locuri ale legislativului. Schimbarea sistemului de vot are un singur fundament: increderea in coalitia condusa de Partidul Democrat este extrem de scazuta, iar sansele ca partidul controlat de Plahotniuc sa mentina controlul parlamentului dupa alegerile din 2018 sunt nule. Erau nule, de fapt.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2194 seconds )