Libnet.ro
UNICEF

10:15

Presedintele Republicii Moldova a promulgat legea privind trecerea la votul mixt, dupa ce aceasta a fost aprobata in Parlament

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Republicii Moldova a promulgat legea privind trecerea la votul mixt, dupa ce aceasta a fost aprobata in Parlament

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat joi, pe Facebook, ca a promulgat legea privind trecerea de la sistemul de vot uninominal la cel mixt. Asta desi mai multi oameni au protestat in fata Parlamentului fata de modificarea sistemului de vot, iarComisia de la Venetia si UE au cerut Moldovei sa nu renunte la votul uninominal. continuă pe Hotnews

Igor Dodon a promulgat legea privind trecerea la sistemul electoral mixt

Igor Dodon a promulgat in dupa-amiaza zilei de joi, 20 iulie, legea privind trecerea la sistemul electoral mixt, dupa ce 74 de deputati au votat adoptarea legii respective. Astfel, la urmatoarele alegeri parlamentare 51 de deputati vor fi alesi pe liste de partid, iar 50 pe circumscriptii uninominale.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, cere negocierea statutului Transnistriei ca parte a statului moldovean

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a solicitat, duminica, negocierea statutului Transnistriei ca parte a Republicii Moldova, informeaza agentia de stiri TASS.

Presedintele Republicii Moldova cere negocierea statutului Transnistriei

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a cerut, duminica, negocierea statutului Transnistriei ca parte a Republicii Moldova, informeaza agentia de stiri TASS, citata de Agora. Este important sa.

Dodon a promulgat legea pentru modificarea Codului Electoral

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a promulgat joi, 20 iulie, legea pentru modificarea Codului Electoral, care prevede trecerea la sistemul de vot mixt. Decretul a fost semnat la cateva dupa ce initiativa in cauza a fost votata in Parlament in lectura finala, transmite IPN.

Legea cu privire la reforma Guvernului, promulgata de seful statului

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a promulgat legea cu privire la reforma Guvernului. intotdeauna am optat pentru reducerea numarului demnitarilor, deoarece nu este corect sa pastram acelasi numar de functionari de rang inalt ca acum 25 de ani, a scris seful statului pe pagina sa de Facebook.

Parlamentul Republicii Moldova a aprobat sistemul electoral mixt, prin care jumatate dintre deputati vor fi alesi uninominal. Mitinguri simultane la Chisinau - pro si contra acestei decizii

Parlamentul Republicii Moldova a aprobat, joi proiectul privind sistemul electoral mixt, informeaza presa de la Chisinau.

VIDEO+FOTO. Parlamentul Republicii Moldova a aprobat sistemul electoral mixt, prin care jumatate dintre deputati vor fi alesi uninominal. Mitinguri simultane la Chisinau - pro si contra acestei decizii

Parlamentul Republicii Moldova a aprobat, joi proiectul privind sistemul electoral mixt, informeaza presa de la Chisinau.

REVOLTA in Parlamentul European: Se cere sistarea finantarii Republicii Moldova, dupa adoptarea votului mixt

Partidul Popular European, cel mai important grup politic al Parlamentului European a facut solicitari catre Comisia Europeana pentru a opri finantarea Republicii Moldova si revizuirea Acordului de Asociere cu.

Igor Dodon saluta votul din Parlament privind proiectul de modificare a Codului Electoral

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a scris pe pagina sa de Facebook ca saluta votul pentru modificarea sistemului electoral. Proiectul a mentinut in totalitate conceptul pe care l-a propus in luna aprilie.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care IT-istii sunt scutiti de impozitul pe venit

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care sunt scutiti de impozitul pe profit, in primii zece ani de activitate, contribuabililor care desfasoara exclusiv activitate de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )