Libnet.ro
UNICEF

13:30

Revolta in USR, dupa noua propunere facuta de PLUS pentru functia de viceprimar al Capitalei: E corect oare ca USR-ului sa i se comande ca unui racan - voteaza-l pe Tomescu, hai executarea?

B1 B1,
Revolta in USR, dupa noua propunere facuta de PLUS pentru functia de viceprimar al Capitalei: E corect oare ca USR-ului sa i se comande ca unui racan - voteaza-l pe Tomescu, hai executarea?

Apar noi tensiuni in USR-PLUS, dupa ce Vlad Voiculescu a renuntat la functia de consilier general si, implicit, la postul de viceprimar al Capitalei, pentru a prelua portofoliul Sanatatii in viitorul Guvern. continuă pe B1

Horia Tomescu, propus de USR PLUS pentru functia de viceprimar al Capitalei

Horia Tomescu este propunerea grupului USR PLUS pentru functia de viceprimar al Capitalei, a anuntat astazi Vlad Voiculescu.

ARAFAT, DESPRE IMPUNEREA UNOR RESTRICTII DUPA NOUA TULPINA COVID DIN ANGLIA: Azi sau maine este posibil sa luam o decizie

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, astazi, dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus in Anglia, ca astazi sau luni este posibil sa fie anuntate noi reguli pentru romanii care vin din Marea Britanie in Romania, in contextul in care tot mai multe state blocheaza zborurile cu Regatul Unit, relateaza Hotnews.

Raed Arafat, despre impunerea unor eventuale restrictii dupa noua tulpina a coronavirusului din Anglia: Azi sau maine este posibil sa luam o decizie

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, duminica, dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus in Anglia, ca astazi sau luni este posibil sa fie anuntate noi reguli pentru romanii care vin din Marea Britanie in Romania, in contextul in care tot mai multe state blocheaza zborurile cu Regatul Unit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )