Libnet.ro
UNICEF

19:46

Horia Tomescu, propus de USR PLUS pentru functia de viceprimar al Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Horia Tomescu, propus de USR PLUS pentru functia de viceprimar al Capitalei

Horia Tomescu este propunerea grupului USR PLUS pentru functia de viceprimar al Capitalei, a anuntat astazi Vlad Voiculescu. continuă pe Ziarul Bursa

Revolta in USR, dupa noua propunere facuta de PLUS pentru functia de viceprimar al Capitalei: E corect oare ca USR-ului sa i se comande ca unui racan - voteaza-l pe Tomescu, hai executarea?

Apar noi tensiuni in USR-PLUS, dupa ce Vlad Voiculescu a renuntat la functia de consilier general si, implicit, la postul de viceprimar al Capitalei, pentru a prelua portofoliul Sanatatii in viitorul Guvern.

Vlad Voiculescu nu mai candideaza pentru functia de viceprimar, fiind propunerea USR-PLUS pentru Ministerul Sanatatii Horia Tomescu, medic dentist, inlocuitorul sau UPDATE

Vald Voiculescu nu va mai candida pentru functia de viceprimar. Dacian Ciolos, co-presedintele USR-Plus, a anuntat la Digi 24 ca Vlad Voiculescu este propunerea partidului pentru functia de ministru al Sanatatii. in locul lui Vlad Voiculescu va candida pentru functia de viceprimar din partea USR-PLUS Horia Tomescu, medic dentist.

Anca Dragu, propunerea USR-PLUS pentru presedintia Senatului

Anca Dragu, presedinte la Senat, si Vlad Voiculescu, ministru al Sanatatii, sunt doua dintre propune.

Dupa ce s-a plans ca e impiedicat sa ajunga viceprimar al Capitalei, Vlad Voiculescu renunta la functie

UPDATE, 21 decembrie, ora 12. 06: Vlad Voiculescu a anuntat, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti de luni, ca propunerea USR-PLUS pentru functia de viceprimar al Capitalei esteHoria.

Horia Tomescu (USR-PLUS) si Stelian Bujduveanu (PNL), alesi viceprimari ai Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a ales luni cei doi viceprimari ai Capitalei: Horia Tomescu USR-PLUS) si Stelian Bujduveanu PNL). Horia Tomescu a fost propunerea USR-PLUS dupa ce Vlad Voiculescu a renuntat la candidatura fiind propus in functia de ministru al Sanatatii.

Stelian Bujduveanu, viceprimar al Capitalei din partea PNL. Cealalta functie a fost ocupata de Horia Tomescu (USR-PLUS), o surpriza chiar si pentru unii dintre colegii sai

Stelian Bujduveanu din partea PNL si Horia Tomescu din partea USR-PLUS sunt noii viceprimari ai Capitalei. Ei au fost votati, luni, intr-o sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Daca despre.

Oficial. Florin Citu, premierul propus de coalitia PNL-USR PLUS-UDMR. Cum se impart ministerele

Liderii coalitiei PNL-USR-PLUS-UDMR au sustinut, vineri seara, o declaratie de presa comuna, anuntand ca au ajuns la o decizie finala. Acestia au anuntat ca nominalizarea pentru premier este liberalul Florin Citu.

Cine sunt favoritii PNL, USR-PLUS si UDMR pentru portofoliile de ministri din viitorul Guvern

PNL, USR-PLUS si UDMR au impartit, vineri, dupa 10 ore de negocieri, portofoliile din viitorul Guvern si urmeaza sa nominalizeze si oamenii. in urmatoarele zile fiecare formatiune politica va discuta separat pentru a face propunerile cu care vor merge la presedintele Klaus Iohannis. Pana in prezent se stie oficial numele premierului propus - Florin Citu iar neoficial, Dan Barna si Kelemen Hunor ar putea fi cei doi vicepremieri.

PNL, USR-PLUS si UDMR au semnat acordul de coalitie. Orban: Vom da Romaniei un Guvern competent Barna: Programul de guvernare are peste 300 de pagini Kelemen: A venit momentul sa avem o majoritate stabila (VIDEO)

PNL, USR-PLUS si UDMR au semnat acordul de coalitie, luni, la Parlament, ocazie cu care liderii formatiunilor implicate si premierul propus de acestea au sustinut o serie de declaratii referitoare la derularea.

Un prim acord de principiu in coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR: Florin Citu-premier, Ludovic Orban - sef la Camera Deputatilor Negocierile continua

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns vineri la un acord de principiu pentru formarea noului Guvern. Mai exact, liderii celor trei partide au convenit in principiu ca Florin Citu sa fie premier, iar Ludovic Orban sef la Camera Deputatilor, au declarat pentru HotNews. ro surse participante la discutii. in conditiile in care USR a facut un pas inapoi, discutiile continua pentru structura Guvernului in care USR-PLUS sa aiba o compensare. Potrivit acelorasi surse posturile se vor imparti: 8-PNL, 7 USR si 3 UDMR.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )