Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ne revoltam ca s-au ingramadit muncitorii romani pe aeroportul din Cluj. Dar despre ce se intampla pe aeroportul din Eindhoven ce spuneti?

Hotnews Hotnews,
 Ne revoltam ca s-au ingramadit muncitorii romani pe aeroportul din Cluj. Dar despre ce se intampla pe aeroportul din Eindhoven ce spuneti?

Romanii care s-au ingramadit pe aeroportul din Cluj sa plece sa culeaga sparanghel in Germania ar fi niste sclavi care ne lasa balta in carantina noastra, iar autoritatile romane care nu i-au organizat astfel incat sa respecte distantarea sociala sunt, desigur, incompetente. Ce spuneti insa de imaginile astea de pe aeroportul din Eindhoven?. continuă pe Hotnews

VIDEO Aproape 2.000 de oameni care pleaca la munca in Germania s-au inghesuit pe aeroportul din Cluj Firma de recrutare, anchetata

Aproape 2. 000 de persoane din judete din Transilvania si Moldova au venit, joi, in parcarea din fata Aeroportului International Avram Iancu Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la munca in agricultura. 23 Firma de recutare care a adus muncitorii pe Aeroportul din Cluj va fi anchetata.

Premierul Ludovic Orban, despre incidentul de pe Aeroportul din Cluj-Napoca: MAIm-a informat ca a fost demarata o ancheta pentru a stabili vinovatiile Ne asteptam sa plece peste 80.000 de romani

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a comentat joi seara, dupa sfarsitul sedintei de Guvern, haosul care a avut loc pe Aeroportul International din Cluj Napoca, unde aproximativ 1. 500 de romani asteptau.

Imagini impresionante pe aeroportul din Cluj. Mii de romani asteapta sa plece la munca in Germania, in plina pandemie de coronavirus

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini impresionante surprinse joi dimineata pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca. Mii de muncitori romani se vor intoarce la munca in strainatate.

Dosar penal dupa aglomeratia de pe Aeroportul din Cluj. Mii de romani s-au strans pentru a pleca in Germania

Un dosar penal a fost deschis dupa imaginile si informatiile aparute in spatiul public privind aglomeratia de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj.

AACR anunta verificari cu privire la evenimentele petrecute pe aeroportul din Cluj

Avand in vedere ultimele evenimente petrecute in cursul zilei de 9 aprilie 2020 pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca, in legatura cu care Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) a anuntat deschiderea unui dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, la nivelul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor sunt realizate verificari privind o serie de aspecte care intra in aria de competenta a structurilor din subordinea Ministerului.

Ancheta penala deschisa dupa imaginile cu imbulzeala de la aeroportul din Cluj

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban i-a cerut, joi, in cadrul sedintei de Guvern, ministrului transporturilor Lucian Bode sa foloseasca toate parghiile pentru a-l trage la raspundere pe directorul aeroportului Cluj.

Exclusiv: Clauze injositoare si ilegale pentru muncitorii romani in strainatate. Termen de preaviz: o zi

Mai multe clauze ilegale apar in contractele de munca semnate vineri de romanii aflati pe aeroportul din Cluj care vor sa plece in Germania.

Sase avioane cu romani care pleaca la munca in Germania, retinute pe aeroportul din Cluj. Derogare: Doar azi, aceste aparate vor decola

Sase avioane care urmau sa decoleze de la Cluj pentru a duce romani la munca in strainatate au fost blocate pe aeroport vineri dimineata.

CORONAVIRUS. Mii de oameni, buluc pe Aeroportul Avran Iancu din Cluj pentru a pleca la munca in Germania A fost deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor (VIDEO, FOTO)

Mii de romani au dat navala pe Aeroportul din Cluj pentru a pleca spre Germania cu una dintre cele 12 curse charter programate joi. Parcarea din fata Aeroportului Avram Iancu a devenit neincapatoare, iar romanii.

VIDEO Cum i-au intampinat nemtii inca de la aeroport pe muncitorii romani. Fara ei am fi ramas cu recolta pe camp

Mii de muncitori romani din intreaga tara au ajuns vineri, 10 aprilie, in Germania. Avioanele care i-au transportat pe muncitori au decolat joi si vineri de la Aeroportul International Cluj. Nemtii spun ca mai asteapta in urmatoarele zile inca 25 de avioane pline cu lucratori agricoli romani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )