Libnet.ro
UNICEF

01:05

REVOLTATOR! O femeia A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

B1 B1,
REVOLTATOR! O femeia A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. Femeia de 62 de ani fusese. continuă pe B1

REVOLTATOR! O femeie A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. DETALII PICANTE din dormitor: Cum.

Caz socant intr-un spital din Cluj! A operat ilegal timp de noua ani

Inca un caz socant intr-un spital din Romania! Crina Nistor a practicat fara drept, timp de noua ani oftalmologia, la Spitalul Clinic Caile Ferate din Cluj-Napoca, alaturi de sotul ei, chirurg.

Doi frati au cazut de la etajul cinci al unui bloc din Baia Mare. Unul dintre ei a murit

Angajatii ISU Maramures intervin, duminica, pe o strada din Baia Mare, unde doi barbati au cazut in gol de la etajul cinci al unui bloc. Unul dintre acestia a fost gasit decedat, iar al doilea este transportat la spital. 47 Cei doi erau frati. Un vecin a spus ca tinerii locuiau singuri in apartament si traiau din vanzarea de obiecte la targul auto saptamanal care se organizeaza la marginea municipiului Baia Mare.

EXCLUSIV B1 TV Seful Politiei Romane: Suspectul in cazul crimei din Dambovita s-a aruncat in fata unui camion (VIDEO)

UPDATE:Accidentul in care a murit cetateanul olandez, principalul suspect in cazul crimei din Dambovita, s-a produs in apropierea orasului Escharen, potrivit presei olandeze. Totul s-a intamplat dupa ce.

Cum a ramas pe drumuri un om de afaceri din Iasi: M-am internat cu o simpla batatura la picior. Mi-au fost amputate ambele picioare!

Gigel Afrasine a fost un barbat de afaceri. A lucrat ca analist programator, iar mai apoi si-a deschis propriul business, inainte de a fi lovit de necazurile care aveau sa-l lase invalid. Din barbatul puternic, stalpul.

Doliu in lumea filmului! A murit Aron Eisenberg, Nog din seria Star Trek: Deep Space Nine

Este doliu in lumea filmului! ActorulAron Eisenberg, Nog din seria Star Trek: Deep Space Nine, a murit la varsta de 50 de ani. Vestea a fost confirmata de sotia actoruluiMalissa Longo. Nu se.

Clipe de panica pentru locuitorii unui sat din Bistrita-Nasaud. Oamenii sunt terorizati de ursii care coboara din padure

Clipe de panica pentru locuitorii satului Cusma din judetul Bistrita-Nasaud. Oamenii sunt terorizati de ursii care coboara din padure in cautare de hrana. Pana acum, animalele au atacat de mai multe ori.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )