Libnet.ro
UNICEF

05:30

REVOLTATOR! MAFIA LEMNULUI acapareaza Romania! La o zi dupa crima din Maramures, un padurar a fost batut si amenintat cu moartea de un afacerist din Suceava (FOTO)

B1 B1,
REVOLTATOR! MAFIA LEMNULUI acapareaza Romania! La o zi dupa crima din Maramures, un padurar a fost batut si amenintat cu moartea de un afacerist din Suceava (FOTO)

La o zi dupa ce un padurar a fost omorat in Maramures, un altul a fost a fost batut si amenintat cu moartea de mafia lemnului. Este vorba despre Razvan Cenusa, unul din padurarii Ocolului Silvic. continuă pe B1

La o zi dupa crima din Maramures, un alt padurar este batut si amenintat cu moartea

Razvan Cenusa, unul din padurarii Ocolului Silvic Moldovita judetul Suceava), a fost atacat in plina zi de un om de afaceri aflat in legaturi cu mafia lemnului, scriu jurnalistii Recorder. Incidentul a avut.

Ce trebuie sa invete Romania dupa protestele din Hong Kong

Protestele din Hong Kong au facut inconjurul lumii. Si ar fi cazul ca si Romania sa invete ceva din ele. Pentru ca alte tari au facut-o. Protestele din Hong Kong au fost extrem de.

Cainii politisti din Romania vor beneficia de ingrijire pe viata dupa scoaterea din functiune

Animalele care deservesc institutii si structuri publice din Romania vor beneficia de hrana si ingrijire si dupa scoaterea din functiune, conform unui proiect de lege adoptat de catre Camera Deputatilor,.

Reportaj socant! BBC: Romania importa gunoi din strainatate

Jumatate din gunoiul reciclat in Romania, in conditiile in care tara este congestionata de deseuri, provine din import, se arata intr-un material realizat de BBC. De ce o tara care este deja.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )