Libnet.ro
UNICEF

01:05

La o zi dupa crima din Maramures, un alt padurar este batut si amenintat cu moartea

Antena3 Antena3,
La o zi dupa crima din Maramures, un alt padurar este batut si amenintat cu moartea

Razvan Cenusa, unul din padurarii Ocolului Silvic Moldovita judetul Suceava), a fost atacat in plina zi de un om de afaceri aflat in legaturi cu mafia lemnului, scriu jurnalistii Recorder. Incidentul a avut. continuă pe Antena3

REVOLTATOR! MAFIA LEMNULUI acapareaza Romania! La o zi dupa crima din Maramures, un padurar a fost batut si amenintat cu moartea de un afacerist din Suceava (FOTO)

La o zi dupa ce un padurar a fost omorat in Maramures, un altul a fost a fost batut si amenintat cu moartea de mafia lemnului. Este vorba despre Razvan Cenusa, unul din padurarii Ocolului Silvic.

Cum a fost executat cu propria arma padurarul din Maramures. Directorul Romsilva, detalii exclusive din ancheta

Antena 3 a obtinut informatii in exclusivitate in cazul padurarului executat in stil mafiot, intr-o padure din Maramures. Directorul Romsilva afirma ca barbatul ar fi fost sunat de doi localnici, care i-ar fi.

Greenpeace Romania, apel la autoritati dupa ce un alt padurar a fost ucis de hotii de lemne: Fenomenul taierilor ilegale a scapat de sub control

Greenpeace Romania atrage atentia ca fenomenul taierilor ilegale a scapat de sub control si mai face o victima, la Maramures, unde un padurara fost ucis miercuri seara intr-o padure administrata de.

Cine era padurarul din Maramures care a fost executat in stil mafiot. Reactia Romsilva

Liviu Pop, padurar in cadrul Directiei Silvice Maramures, a fost ucis miercuri seara intr-o padure administrata de Ocolul Silvic Strambu Baiut, in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori,.

Cainii politisti din Romania vor beneficia de ingrijire pe viata dupa scoaterea din functiune

Animalele care deservesc institutii si structuri publice din Romania vor beneficia de hrana si ingrijire si dupa scoaterea din functiune, conform unui proiect de lege adoptat de catre Camera Deputatilor,.

Ce trebuie sa invete Romania dupa protestele din Hong Kong

Protestele din Hong Kong au facut inconjurul lumii. Si ar fi cazul ca si Romania sa invete ceva din ele. Pentru ca alte tari au facut-o. Protestele din Hong Kong au fost extrem de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )