Libnet.ro
UNICEF

18:45

Revolut a lansat un card care iti da si criptomonede

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Revolut a lansat un card care iti da si criptomonede

Compania Revolut anunta lansarea unui card din metal care va oferi inapoi clientilor pana la 1% din banii cheltuiti, in monede traditionale sau criptomonede, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Revolut lanseaza cardul care iti da bani inapoi in bitcoin

Revolut lanseaza un card din metal care le va oferi inapoi clientilor bani inapoi in monede traditionale sau in criptomonede, precum bitcoin. Clientii primesc pana la 1% din banii cheltuiti, in monede traditionale sau criptomonede. Clientii Revolut Metal vor primi pana la 1% cashback pentru toate platile cu cardul efectuate in afara Europei, precum si 0.

Revolut lanseaza cardul care iti da bani inapoi in Bitcoin

Revolut lanseaza un card din metal care le va oferi inapoi clientilor bani inapoi in monede traditionale sau in criptomonede, precum Bitcoin. Clientii primesc pana la 1% din banii cheltuiti, in monede traditionale sau criptomonede. Clientii Revolut Metal vor primi pana la 1% cashback pentru toate platile cu cardul efectuate in afara Europei, precum si 0.

24 IT. Rola solara care iti incarca telefonul

La o prima vedere, Soul pare o rola fara mare utilitate. Poate sa devina insa device-ul care nu va lipsi din rucsac intr-o excursie pe munte, sau intr-o zona fara acces la electricitate. Realizat dintr-un ma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )