Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rex Tillerson: Statele Unite sunt deschise la un dialog cu Phenianul, in ciuda ultimelor teste balistice

Adevărul Adevărul,
Rex Tillerson: Statele Unite sunt deschise la un dialog cu Phenianul, in ciuda ultimelor teste balistice

Secretarul de Stat al Statelor Unite, Rex Tillerson, a declarat duminica ca este deschis la un dialog cu Phenianul in ciuda ultimelor teste balistice ale Coreei de Nord pe care le-a catalogat drept o provocare. continuă pe Adevărul

Tillerson: Statele Unite vor continua campania de presiune pasnica asupra Coreei de Nord

Secretarul Statelor Unite ale Americii Rex Tillerson a spus, duminica, ca lansarea celor trei rachete cu raza scurta de ctrae Coreea de Nord, saptamana aceasta, a fost un act provocator, dar SUA va continua sa caute o rezolutie pasnica, relateaza Reuters.

New York Times: Pentru Statele Unite, inarmarea Ucrainei ar putea fi o eroare strategica majora

Planul administratiei Trump de a inarma Kievul reprezinta o decizie politica ce ar putea avea consecinte strategice importante, Statele Unite par a fi gata sa intre intr-un razboi cu Moscova - unul pe care nu sunt pregatite sa-l castige, scrie pentru New York Times analistul in conflicte internationale Michael Kofman.

Ministrul de externe venezuelean, cu privire la noile sanctiuni promise de Trump: Statele Unite incearca sa promoveze criza umanitara

Statele Unite incearca sa promoveze criza umanitara in Venezuela prin impunerea de noi sanctiuni, a spus vineri ministrul Afacerilor Externe Jorge Arreaza, relateaza Reuters.

Tensiuni intre Statele Unite si Rusia. De la ce a pornit noul scandal international

Administratia Vladimir Putin solicita Statelor Unite clarificari in legatura cu situatia unui baiat cu cetatenie ruso-americana in varsta de noua ani preluat de autoritatile americane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )