Libnet.ro
UNICEF

20:15

Rezolvarea conflictelor din conducerea BVB - propuneri pentru AGA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rezolvarea conflictelor din conducerea BVB - propuneri pentru AGA

Nu am calitatea juridica sa propun completarea convocatorului AGA BVB din 14/15 septembrie dupa cum nu am calitatea sa o fac pentru nici o AGA BVB). Reglementarea modului de angajare a directorului general al BVB: a) candidatii sa prezinte garantii morale, integritate, caracter; b) candidatii sa fie examinati, prin concurs, privitor la competenta la jumatatea sumelor cu care a fost rasplatit fostul director general, selectia isi poate permite sa fie severa); c) candidatii sa sustina un plan strategic realist de dezvoltare a BVB. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump a nominalizat un avocat de origine ROMANA la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete

Presedintele american Donald Trump si-a anuntat intentia de a-l nominaliza pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana care l-a reprezentat la un moment dat, pentru functia de subsecretar al Comertului.

Donald Trump a nominalizat un avocat de origine romana la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete

Presedintele american Donald Trump si-a anuntat intentia de a-l nominalize pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana care l-a reprezentat la un moment dat, pentru functia de subsecretar al Comertului pentru proprietate intelectala si director al Oficiului SUA pentru Brevete si Marci Inregistrate, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat, potrivit News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )