Libnet.ro
UNICEF

08:32

Rezultate Capacitate 2020. Notele la Evaluarea Nationala, afisate luni, 22 iunie

Adevărul Adevărul,
Rezultate Capacitate 2020. Notele la Evaluarea Nationala, afisate luni, 22 iunie

Saptamana incepe cu emotii si pentru elevii care vor sa ocupe un loc in liceele bune. Luni, 22 iunie, pana la ora 14. 00, vor fi afisate rezultatele la probele scrise de Limba romana, Limba si literatura materna si Matematica. continuă pe Adevărul

Cum afli nota la Evaluarea Nationala 2020. Anul acesta s-a schimbat totul

Elevii care au incheiat clasa a VIII-a sunt emotionati, pana la aparitia de rezultate la Evaluarea Nationala 2020.

Ce se intampla cu elevii care au ratat Evaluarea Nationala din cauza temperaturii crescute. Anuntul facut de ministrul Anisie

Peste 155. 000 de absolventi ai clasei a XII-a vor sustine, luni, prima proba a examenului de Bacalaureat, iar cei patru elevi care au ratat examenul de la Evaluarea Nationala din cauza temperaturii crescute vor da proba pe 29 iunie, a anuntat ministrul Educatiei.

Examenul de matematica de la Evaluarea Nationala a fost cel mai usor din ultimii 3 ani

Examenul de Matematica de la Evaluarea Nationala 2020 a avut subiectele cu cel mai mic grad de dificultate din ultimii 3 ani, potrivit analizei comparative facuta de profesorul de matematica Sorin Borodi, potrivit G4media. ro.

Secretar de stat in Ministerul Educatiei, dupa ce a spus ca un elev ar fi putut sa ia 5-6 la Evaluarea Nationala, fara meditatii: A fost o exprimare nefericita

Secretarul de stat in Ministerul Educatiei, Luminita Barcari, a analizat proba la matematica a examenului de Evaluare Nationala si a incercat sa convinga ca subiectele au fost accesibile si nu ar fi trebuit sa ridice probleme. Declaratia facuta de Barcari a fost una nefericita si s-a corectat ulterior.

Evaluarea Nationala 2020 s-a incheiat oficial. Rezultatele vor fi anonimizate incepand cu acest an

Evaluarea Nationala 2020 s-a incheiat oficial astazi, odata cu proba de Limba materna pentru minoritatile nationale. Dupa doua ore petrecute in salile de examene, elevii au iesit convinsi ca vor lua punctaj mare.

Perle la Evaluarea Nationala 2020. Cele mai tari perle la Limba si literatura romana

Evaluarea Nationala, ca in fiecare an, are si partea ei savuroasa: perlele elevilor, asa ca nici in 2020 nu au putut lipsi. Iata cateva perle extrase de profesorii care au corectat lucrarile la examen.

Ancheta epidemiologica la Iasi. O profesoara care a fost corector la Evaluarea Nationala, confirmata cu COVID-19

Profesoara a participat la corectarea lucrarilor dela disciplina Limba si literatura romana la centrul de la Scoala Postliceala Sanitara Grigore Ghica Voda din municipiul Iasi, rastimp in care a intrat in contact cu alte 30 de cadre didactice.

Evaluarea Nationala: Joi - proba la limba materna

Absolventii de clasa a VIII-a apartinand minoritatilor nationale vor sustine joi proba la limba materna din cadrul Evaluarii Nationale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, scrie Agerpres. Pe 22 iunie se vor afisa rezultatele, pana la ora 14,00. in aceeasi zi, intre orele 16,00 si 19,00, si pe 23 iunie, intre orele 8,00 - 12,00, se vor putea depune contestatii. in data de 27 iunie este programata afisarea rezultatelor finale dupa solutionarea contestatiilor.

Capacitate 2020: Peste 9.000 de elevi au sustinut proba scrisa de Limba si literatura materna. Ce subiecte au avut de rezolvat

Joi, peste 9. 000 de absolventi ai clasei a VIII-a au sustinut proba scrisa de Limba si literatura materna din cadrul Evaluarii Nationale. Oficialii au precizat ca nu au fost cazuri de candidati care sa fi avut temperatura peste 37. 3 grade Celsius, sau sa fi fost eliminati pentru tentativa de frauda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )