Libnet.ro
UNICEF

23:00

Rezultate din Liga Campionilor. Real Madrid face scor cu Legia Varsovia

Online Sport Online Sport,
Rezultate din Liga Campionilor. Real Madrid face scor cu Legia Varsovia

Liga Campionilor a programat, marti seara de la 21:45, primele opt meciuri din etapa a 3-a a fazei grupelor. Vedeti mai jos programul complet si rezultatele inregistrate. continuă pe Online Sport

Real Madrid face scor cu Legia Varsovia. Polonezii au avut o bara la 0-0

Intr-un meci cu o singura favorita, Real Madrid a dispus pe teren propriu de Legia Varsovia, cu 5-1 3-1), intr-o seara in care Cristiano Ronaldo n-a marcat niciun gol.

Revine Liga Campionilor. Real il poate ajuta pe Ronaldo sa-si indeplineasca visul

Portughezul Cristiano Ronaldo poate atinge azi o cifra impresionanta in cupele europene. Real Madrid intalneste diseara Legia Varsovia.

UN PONT PE ZI iti da diseara PONTURILE CASTIGATOARE din Liga Campionilor!

Urmariti seara de seara, de luni pina vineri, de la ora 00:00, emisiunea de pariuri sportiveUn Pont pe Zi, moderata deDan BarasiSabin Pirvan, live.

Rezultatele serii in Champions League: Victorie la scor pentru Real Madrid, Leicester continua povestea demna de un film

Marti seara au avut loc primele meciuri din etapa a treia din Liga Campionilor sezonul 2016/2017. Real Madrid s-a impus clar cu 5-1 in meciul disputat acasa cu Legia Varsovia, in timp ce in.

Dinamo sufera prima infrangere in Liga Campionilor

Echipa Dinamo Bucuresti a pierdut, sambata seara, in deplasare cu ABC Braga din Portugalia, scor 34-32, in etapa a 3-a din Liga Campionilor la handbal masculin.

UN PONT PE ZI, la prima editie din saptamana: Diseara scoatem profit maxim din Liga Campionilor!

Urmariti seara de seara, de luni pina vineri, de la ora 00:00, emisiunea de pariuri sportiveUn Pont pe Zi, moderata deDan BarasiSabin Pirvan, live.

Programul zilei in Liga Campionilor

Liga Campionilor programeaza, marti seara de la 21:45, primele opt meciuri din etapa a 3-a a fazei grupelor. Vedeti mai jos programul complet.

CSM Bucuresti, start lansat in noul sezon de Liga Campionilor

CSM Bucuresti a invins-o pe Rostov, cu 24-21 12-10), duminica, pe teren propriu, in primul meci al noului sezon de Liga Campionilor la handbal feminin.

Pandurii Targu Jiu - FC Botosani, scor 2-1, in etapa a 12-a din Liga 1

Pandurii Targu Jiu a castigat, sambata, scor 2-1, meciul disputat la Severin cu FC Botosani, in etapa a 12-a din Liga 1 .

Adrian Mititelu, declaratii suprinzatoare depre blaturile din Liga 1: Mi-a oferit 500.000 de euro intr-o noapte sa ia un punct atunci cand l-am bagat in B

Acuzatii incredibile din partea lui Adrian Mititelu!Fostul patron al Universitatii Craiova sustine ca a primit oferte din partea mai multor patroni din Liga 1, pentru a aranja meciuri. Adrian Mititelu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )